FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Poli Iași anunță că aduce un brazilian „mai bun ca Luis Phelipe” + Cine a dat 560.000 de euro și a salvat clubul de la dispariție

Luis Phelipe/ foto: Facebook @Politehnica Iași
Luis Phelipe/ foto: Facebook @Politehnica Iași

Articol de - Publicat joi, 14 decembrie 2023 16:11 / Actualizat joi, 14 decembrie 2023 22:54

Managerul Politehnicii Iași, Florin Briaur, a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că, în ciuda informațiilor lansate de unele canale media, Rapid București nu a făcut vreo ofertă pentru achiziționarea lui Luis Phelipe, care a fost cumpărat de FCSB cu 200.000 de euro. 

„Am citit în presă că domnul Șucu ar fi fost interesat de Luis Phelipe. Noi am primit doar două oferte pentru jucător. De la FCSB și de la un club din Turcia, care a vrut să-l împrumute un an pentru 50.000 de euro” a spus Briaur, care a adăugat: „Acum, poate pare puțin că am luat 200.000 de euro pe un jucător pe care l-am adus gratis în vară, din liga a treia braziliană. 

Eu sunt însă convins că atunci când vom încasa și cele 20 de procente din suma cu care FCSB îl va vinde, va fi cel mai mare transfer din istoria fotbalului ieșean, care a fost de patru sute și ceva de mii de euro”.

Antrenorul din Superliga a amenințat cu demisia în conferință: „Era mediocrității s-a dus”
AVERTISMENT
Antrenorul din Superliga a amenințat cu demisia în conferință: „Era mediocrității s-a dus”

„Fără Cornel Șfaițer nu mai vorbeam azi de fotbal la Iași!”

Managerul a mai anunțat că Poli va aduce în iarnă „un brazilian mai bun ca Luis Phelipe” și că președintele Consiliului Director al clubului, Cornel Șfaițer, a fost determinant în salvarea Politehnicii: „Domnul Șfaițer a împrumutat clubul anul trecut cu 560.000 de euro. 

Fără acești bani, azi nu mai vorbeam de fotbal la Iași. Acum, am ajuns iarăși în impas. Cornel ne-a împrumutat iar, însă a fost nevoie să vindem și un jucător pentru a nu trage ușa și a pleca acasă. Doamna de serviciu are două salarii restante, la fel ca și ceilalți angajați ai clubului, eram în pericol să pierdem jucători, să nu luăm licența. Cu banii pe Phelipe am pansat problemele”.

Vechiul Consiliu Director va fi dat în judecată!

Florin Briaur a mai spus că se va adresa în instanță împotriva fostului Consiliu Director al clubului: „Pe lângă că am moștenit o situație grea în 2021, apar și fel de fel de bombe. Numai în acest an au fost pierdute litigii cu doi foști angajați, Ciprian Paraschiv și Sergiu Melinte, care ne costă 300.000 de euro, respectiv 50.000 de euro. 

Luna aceasta trebuie să-i dăm lui Paraschiv 40.000 de euro iar lui Melinte 50.000 de euro. Am pregătit actele, ne vom îndrepta în instanță împotriva fostului Consiliu Director pentru recuperarea prejudiciilor”.

Citește și:

Becali l-a băgat la „superofertă” pe Compagno » A anunțat noul preț
FCSB
Becali l-a băgat la „superofertă” pe Compagno » A anunțat noul preț
„Verde de Crăciun” » Se montează iarba pe șantierul din Superliga. Costuri totale: 2 milioane de euro
STADION
„Verde de Crăciun” » Se montează iarba pe șantierul din Superliga. Costuri totale: 2 milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează