FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Mircea Rednic a tras pe dreapta un jucător de la Poli Iași!

Poli Iași este pe ultimul loc din Liga 1
Poli Iași este pe ultimul loc din Liga 1

Articol de - Publicat luni, 22 iunie 2020 09:57 / Actualizat luni, 22 iunie 2020 10:26

Ajunsă pe ultimul loc al clasamentului Ligii I de fotbal, Politehnica Iași a început să ia măsuri în ceea ce privește jucătorii.

După Andrei Radu (24 de ani, fundaș stânga), pe care nu s-a mai mizat din momentul în care nu a vrut să-și mai prelungească contractul, care îi expiră pe 30 iunie, antrenorul Mircea Rednic (58) a mai tras pe dreapta încă un jucător experimentat. 

Habib Habibou, tras pe dreapta de Mircea Rednic la Poli Iași

Este vorba de Habib Habibou (33, atacant), care a fost lăsat acasă sâmbătă, când toţi ceilalţi 26 de jucători din lot au plecat pentru o săptămână din Iași, pentru meciurile cu Voluntari, Sepsi și Chindia. Săptămâna aceasta, atacantul african urmează să poarte discuţii cu președintele Ciprian Paraschiv pentru rezilierea contractului. 

Mircea Rednic a tras pe dreapta un jucător de la Poli Iași!

Habib Habibou la semnarea contractului

Ajuns în Copou în februarie acest an, atacantul care a jucat în trecut și la FCSB a avut patru apariţii la Poli și nu a apucat să înscrie. 

Poli Iași a oficializat legitimarea lui Vlad Olteanu

Fostul fundaș stânga al lui Dinamo a intrat în programul de pregătire al echipei ieșene, însă are șanse minime de a debuta sub comanda lui Rednic în această săptămână. 

Olteanu, care a jucat ultima dată la Chiajna, este în urmă cu pregătirea, după ce a stat în izolare două săptămâni, la revenirea recentă din Anglia, unde a încercat să prindă un contract.

+23 FOTO

VIDEO Mircea Rednic, după Voluntari Poli - Iași 1-0: „Au fost 3 meciuri bune de-ale noastre în care n-am reușit să luăm niciun punct"

Citește mai multe știri din Liga 1:

Explicații pentru insuccesul lui FCSB » Helmut Duckadam: „Asta a fost principala problemă!”

Ce urmează pentru Dragoș Nedelcu și Lucian Filip » Dezvăluirile unui fost campion cu FCSB: „Primele două zile după operație au fost de coșmar!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  23 Iunie 2020, 19:16

Adica dupa trei infrangeri consecutive, dai antrenorul afara?Cum se traduce comunicatul asta?Ca daca nu castiga etapa viitoare...adio si n-am cuvinte!

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  22 Iunie 2020, 16:46

Pai de ce la adus acum o luna si il da afara ? A luat comisionul si pa ! Aloooo primaria mai bagati bani multi in buzunarul lui Rednic ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close