FOTBAL  »  Superliga  »  IAȘI

POLI IAȘI. Președintele clubului a anunțat când s-ar putea rezolva problema licenței

Ciprian Paraschiv a anunțat când ar putea rezolva problemele privind licența
Ciprian Paraschiv a anunțat când ar putea rezolva problemele privind licența

Articol de - Publicat joi, 23 aprilie 2020 16:06

Poli Iași împlinește 75 de ani de existență la începutul săptămânii viitoare, iar președintele Ciprian Paraschiv vrea să anunțe atunci rezolvarea licenței.

Președintele lui Poli, Ciprian Paraschiv, și-a fixat drept obiectiv să rezolve problema licenței „cel mai târziu luni sau marți. Atunci voi ști exact". 

Luni, 27 aprilie, ar fi ideal, pentru că e ziua în care clubul împlinește 75 de ani de existență. 

„Îmi doresc să fac o emisiune live, pe site, cu ocazia asta", a dezvăluit Paraschiv, care, din informațiile Gazetei, a plătit restanțele pe anul trecut la chiriile jucătorilor. Ca să închidă dosarul de licențiere, până la finele lunii, moldovenii mai au nevoie de 80.000 de euro. 

Circa 45.000 ar urma să vină, potrivit Ziarului de Iași, dintr-un credit pentru care se așteaptă aprobarea. Iar restul, foarte probabil, de la antrenorul Mircea Rednic. El i-a mai împrumutat pe alb-albaștri cu 100.000 de euro, la începutul anului.

1,8 milioane de euroe cuantumul datoriilor pe care le are Poli Iași la această oră

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Doctorul Pompiliu Popescu: „Coronavirusului îi place dulcele din sânge. Poate fi fatal inclusiv celor care sunt pachete de mușchi”

DINAMO. EXCLUSIV. Nicolae Badea, interviu cu cărțile pe față: „Dinamo se vinde pe un leu? O să fie cel mai greu leu din istorie!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează