FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Poli Iași, prima reacție după propunerea președintelui de la CFR Cluj: „La o primă vedere, despre asta vorbim”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 noiembrie 2020 21:12 / Actualizat vineri, 13 noiembrie 2020 00:50

Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași, a reacționat după ce Marian Copilu a spus într-un interviu pentru GSP.ro că echipa lui ar vrea să îi roage pe adversarii din Cupa României să accepte mutarea meciului de la Iași la Cluj,.

Campioana României va juca în weekend-ul 28-29 noiembrie în 16-imile Cupei României, cu Poli Iași, iar duelul cade între două meciuri din Europa League, cu AS Roma (26 noiembrie) și TSKA Sofia (3 decembrie). Oficialul moldovenilor spune că este de acord ca meciul să se joace la Cluj, nu la Iași, dar trebuie mai întâi să se consulte cu antrenorul Daniel Pancu.

„Acum am citit și eu interviul. Cred că clubul Poli Iași a dat dovadă de fair-play mereu, am fost chiar și de acord cu amânarea meciurilor cu FCSB și Viitorul când cele două aveau cazuri de coronavirus.

La o primă vedere, vorbim de interesul național. Suntem deschiși să încercăm să ajutăm. Dar nu pot lua doar eu decizia. Trebuie să vorbesc cu băieții, cu vestiarul. Eu îi înțeleg pe cei de la CFR Cluj, vorbim de singura echipă care continuă să aibă rezultate la cel mai înalt nivel. Cred că orice echipă care ne reprezintă cu mândrie și care aduce puncte trebuie susținută. 

Pentru CFR e greu să facă deplasarea la Iași între două meciuri de Europa League și după să vină să joace din nou la Iași, în Liga 1”, a spus Ciprian Paraschiv la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Cum adică spune că abia a citit interviul dar e de acord? Cum să fie de acord dacă președintele lui CFR Cluj încă nu a cerut oficial? Eu cred că s-au vorbit deja. Meciul se va juca la Cluj și va câștiga CFR. Poli Iași nu va veni cu cea mai bună echipă. O păstrează pentru campionat
 – Helmuth Duckadam

VIDEO Flavius Stoican: „La Iași m-am milogit de conducere să monteze aspersoare, ca să nu mai ud terenul cu furtunul”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Președintele lui CFR Cluj, anunț clar despre Dan Petrescu și rugăminte pentru Poli Iași: „Ar fi în interesul tuturor să accepte”

Daniel Pancu și Andrei Cristea s-au împăcat: „Dușmanii care au dereglat corabia nu ar trebui să se bucure”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
764468963651742
Ilie Golombioschi  •  13 Noiembrie 2020, 20:26

Daca regulamentul prevede aceasta optiune e corect cluburile sa se inteleaga intre ele cu atat mai mult daca e si in interesul fotbalului romanesc.

983732924972315
Soos Vilmos  •  13 Noiembrie 2020, 19:55
Postat de forza_csms pe 13 Noiembrie 2020, 10:14

Paraschive, poate vrei scandal si nu stii cum sa il cauti. NOI SUNTEM IASUL. Ne doare pe noi in pl. de CFR si de meciurile lor, ca nu impart castigul cu noi. Au lot mare, sa se descurce.

Ai vrut sa spui ca te doare in cap, sau la tine cele doua sunt egale ?

1_0_1_0
1_0_1_0  •  13 Noiembrie 2020, 10:29

Încă-i mai place telemeaua lu' nea Elmut.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează