FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

POLI IAȘI // Rednic, ia-i la Iași! Klimavicius și N'Diaye au fost propuși de agenții lor noului antrenor al moldovenilor

Articol de - Publicat sambata, 04 ianuarie 2020 09:00

Klimavicius și N'Diaye au fost propuși de agenții lor noului antrenor al moldovenilor, mai ales că tot el i-a adus în Ștefan cel Mare.

Dusan Uhrin încă nu a ajuns la București, o va face în acest weekend, iar luni se va întâlni cu șefii clubului pentru a decide împreună cine rămâne și cine pleacă din „Ștefan cel Mare”. Fiindcă și sosirile vor fi condiționate de plecări. Cu sosirea lui Mircea Rednic în Copou, "câinii" vor să direcționeze câțiva fotbaliști acolo. De fapt, chiar ar vrea să scape mai repede, inclusiv gratis, de cei pe care "Puriul" i-a adus iarna trecută la Dinamo și încă au mai rămas în alb-roșu. Mai ales că și agenții au intrat în acțiune.

Dinamo vrea să scape cât mai repede de fundașul Linas Klimavicius și de mijlocașul Mamoutou N'Diaye. Cei doi au fost aduși de Rednic, acum impresarii discută despre posibilitatea plecării lor la Poli Iași. Internaționalul lituanian vrea și el să părăsească "haita", conștient că nu va mai avea șanse să joace sub comanda lui Uhrin. În plus, nu dorește să piardă din nou echipa națională.

Cu N'Diaye e o problemă. Mijlocașul n-a jucat deloc în acest sezon, a fost scos în afara lotului, apoi reprimit la antrenamente, dar fără nicio șansă să prindă măcar lotul de 18. Doar că nu vrea să renunțe la salariul de 8.000 de euro pe lună, în condițiile în care este greu ca cineva să-i plătească acești bani în Liga 1, el nemaijucând din luna mai 2019. Rednic și Iașiul ar trebui să ajungă la un acord cu închizătorul din Mali, pentru a-și înjumătăți pretențiile financiare, cel puțin până la vară.

18meciuri a prins N'Diaye cu Rednic în primăvara trecută la Dinamo, a și marcat un gol. Klimavicius n-a mai jucat în tricoul "câinilor" în ultimele 5 meciuri oficiale ale lui 2019

10partide a strâns Klimavicius în actuala ediție cu "câinii", a reușit și un gol

17meciuri a bifat lituanianul în mandatul lui Rednic la Dinamo, a dat și un gol

Transferul lui Dan Nistor la Craiova l-a scandalizat pe Florin Prunea: „300.000 de euro e o sumă penibilă! Sunați-l pe Negoiță!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
10209899427152560
Popa Lucian  •  04 Ianuarie 2020, 13:56

Doamne ferește.... Toate petardele de la dinamo sa le aduca la noi. Nu, mulțumim! Frasinescu si Mihalache sunt 3 clase peste Klimavicius ala.....

valyomanid2
valyomanid2  •  04 Ianuarie 2020, 13:51

Concluzia, si in 2020 jurnalistul Eduard Apostol e bine informat, chiar are acces la agentii jucatorilor...:))))

toloro
toloro  •  04 Ianuarie 2020, 13:51
Postat de toloro pe 04 Ianuarie 2020, 13:50

Este exodul oarecum banuit! Sigur ca Rednic la Iași constituie o garanție în plus....

Il vrei la fc5beaua??...Bwuahahahaaaa!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează