FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - SEPSI 1-1

POLI IAȘI - SEPSI 1-1 // Mihai Teja, dezamăgit din nou de elevii săi: „Psihic nu putem să ținem de rezultat” + „E greu că nu jucăm acasă”

Articol de GSP - Publicat luni, 30 septembrie 2019 21:06

Mihai Teja (41 de ani), tehnicianul celor de la Poli Iași, a oferit declarații la sfâșitul confruntării cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-1.

„Aceeași poveste ca în ultimele meciuri. Păcat. Am avut ocazii, am condus iar, dar psihic nu putem să ținem de rezultat. Încercăm să schimbăm ceva, să ne revenim pe viitor, dar nu se poate face asta de pe-o zi pe alta”, a spus Teja la conferința de presă.

AICI este desfășurarea meciului

De asemenea, Teja a acuzat faptul că echipa sa își dispută meciurile de pe teren propriu în această perioadă la Botoșani, din cauza operațiunilor de înlocuire a gazonului de pe stadionul din „Copou”.

„E greu că nu putem să jucăm acasă. Tribunele au fost goale, a fost dezolant. Acasă, suporterii îți dau un imbold și energie în plus. Dar ne-am asumat asta, am considerat că trebuie să refacem terenul și ne-am sacrificat”, a mai spus Mihai Teja.

Poli Iași - Sepsi: 1-1

CITEȘTE ȘI:

Ianis, titular cu Napoli? Felice Mazzu, antrenorul lui Genk, cucerit definitiv de Hagi: „Este printre cei mai valoroși din Belgia”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  30 Septembrie 2019, 23:30

Un antrenor adevarat castiga meciul a doua repriza Teja îl pierde. Mai lasati jucatorii în pace fara bani fara conditii si cu asemenea antrenor esti foarte motivat sa joci ptr performanta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează