FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

POLI IAȘI // Surpriză în „Copou” » Colaborare inedită pentru ieșirea din criză: „Unul are spirit războinic, celălalt e bun strateg”

Articol de - Publicat joi, 12 decembrie 2019 10:20

POLI IAȘI // Primarul Mihai Chirica are convingerea că fostul și actualul antrenor al moldovenilor ar putea colabora pentru ieșirea din criză: „Flavius Stoican are spirit războinic, Mihai Teja e un bun strateg”. 

Mihai Teja se află în fața a două meciuri cruciale pentru viitorul său la Poli. Dacă scoate măcar 4 puncte din „dubla” cu Gaz Metan și cu Hermannstadt, va rămâne în continuare pe bancă.

Lucru confirmat ieri și de primarul Mihai Chirica, într-o discuție cu Gazeta: "Ar fi urmarea firească. Să sperăm că echipa se va mobiliza pentru a-și salva antrenorul".

„Totul e să-i convingem”

Însă edilul Iașului, care în ultima jumătate de an a sprijinit clubul cu tot ce i-a stat în putință, se gândește și la o altă soluție în cazul în care trendul negativ se va menține: 

„Acum, că s-a despărțit de Petrolul Ploiești, i-am putea propune lui Flavius Stoican să lucreze din nou la Iași, împreună cu Teja. Flavius are spirit războinic, e un foarte bun motivator, iar Mihai ar veni cu strategia. Totul e să-i convingem să lucreze împreună”.

„Vreau o despărțire elegantă”

Dacă nu se va putea, Chirica favorizează o schimbare a băncii tehnice decât noi transferuri, știute fiind problemele financiare cu care se confruntă clubul: „Indiferent ce decizie va lua Comitetul Director, vreau să fie una cu bun-simț. Poate fi și o despărțire elegantă. Îl respect foarte mult pe Teja”.

Enache spre Petrolul

Chirica a respins ieri ideea cu Costel Enache la Poli: „N-a prea avut rezultate în ultimul timp”. Surse GSP susțin că fostul antrenor al lui Hermannstadt e favorit să preia banca Petrolului.

Conducerea ploieștenilor și antrenorul de 46 de ani sunt în negocieri avansate și până la finalul săptămânii, ar putea ajunge la un acord

Vezi și: 

VIITORUL // Gică Hagi l-a redesenat pe Rivaldinho: brazilianul cu CV anonim a ajuns printre cei mai eficienți atacanți din Liga 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
1904849899740178
Mos Gerila  •  14 Decembrie 2019, 05:47
Postat de Mos Gerila pe 14 Decembrie 2019, 03:08

Bravo teja bravo crăciunescu bravo ma băieți ati fost foarte cuminți nu ati mai batut pe nimeni drept cadou de crăciun va aduce moșul locul 13 țineți tot asa urmează liga 2a

Frasinescu

1904849899740178
Mos Gerila  •  14 Decembrie 2019, 03:08

Bravo teja bravo crăciunescu bravo ma băieți ati fost foarte cuminți nu ati mai batut pe nimeni drept cadou de crăciun va aduce moșul locul 13 țineți tot asa urmează liga 2a

mateiserban
mateiserban  •  12 Decembrie 2019, 12:43

*Matan am vrut sa scriu

Vezi toate comentariile (4)
Comentează