FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - VIITORUL 1-2

POLI IAȘI - VIITORUL 1-2 // Mircea Rednic a răbufnit după primul meci la Iași: „Sunt unele interese. A fost o anumită manieră de arbitraj”

Articol de GSP - Publicat luni, 03 februarie 2020 22:12

POLI IAȘI - VIITORUL 1-2 // Mircea Rednic a debutat cu înfrângere la Poli Iași. 

Moldovenii au pierdut pe teren propriu în fața Viitorului, scor 1-2, după ce reușiseră să deschidă scorul încă din startul partidei (Omoh '2 / Zoua '80, G. Iancu '85).

La finalul meciului, Rednic și-a expus ideile după înfrângerea suferită contra formației lui Hagi, acuzând, printre altele, arbitrajul „centralului” Marcel Bîrsan.

 „E greu când conduci cu 1-0 și pierzi. Am mai avut o șansă în repriza a doua. Dacă e să analizăm jocul, am jucat foarte bine din punct de vedere defensiv. 

Cei de la Viitorul n-au avut ocazii, au jucat doar cu mingi lungi pe Zoua.  A fost ofsaid la faza din care Viitorul a egalat, dar am primit goluri din greșeli foarte ușoare.

Sunt și unele interese. Nu e prima oară când se întâmplă așa ceva cu acest arbitru. Nu vreau să umbresc victoria Viitorului, dar impresia mea e că a fost o anumită manieră de arbitraj, mai ales în repriza a doua. Arbitrează corect, n-a zis nimeni că trebuie să ne ajuți pe noi!”, a declarat Rednic, la Look Sport.

VIDEO cu faza la care face referire Mircea Rednic

Vezi aici toate detaliile de la meciul Poli Iași - FC Voluntari 1-2!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
anduti70
anduti70  •  10 Februarie 2020, 17:00
Postat de yonkers pe 04 Februarie 2020, 09:56

Cand a plecat pasa, Iancu era deja in offside. Nu mai conteaza ca a atins un jucator de la Iasi mingea

Buna ziua. A fost offside si iata de ce conform regulamentului FIFA. La pagina 25 a cestui link https://www.fifa.com/mm/document/afdeveloping/refereeing/law_11_offside_en_47383.pdf veti gasi explicatia care pe romaneste spune ca o minge deviata (nu controlata) de un jucator advers la un coechiper aflat in offside in momentul sutului, se sanctioneaza cu offside. Asta nu scuza evolutia penibila a Iasului ci greseala flagranta de arbitraj. Dar ma intreb cum de arbitrii romani nu sunt la curent cu asa ceva.

yonkers
yonkers  •  04 Februarie 2020, 09:56
Postat de whiteredarad pe 04 Februarie 2020, 09:49

Cred ca infrngerea ii pica greu lui "Strambu' ", dar sa dai vina pe fluieras nu este real, mai ales ca la 2-1 te-a iertat de un penalty. Cum era de asteptat iesenii au punctat doar "moral-volitiv", ei nereusind sa inchege ceva, mai mult, treptat s-au stins fizic. Cred ca nu a fost offside, la primul gol al Viitorului, mingea venind din capul unui iesean, deci pasa de la adversar. Viitorul slabut, a luat gol rapid, apoi s-a chinuit groaznic, Hagi a gresit echipa,Ganea nu e mijlocas, Mladenm la mijloc nu poate si nici nu stie. Doar intrarea inaltului Zoua a limpezit jocul in atac , el receptionand mingile inalte si a si devuiat bine. Concluzia este ca victoria lui Hagi e norocoasa, Gica trebuie sa modifice la mijloc, iar Rivaldonhi si Iancu se cam calca pe picioare.Se joaca ineficient cu pase laterale, fara amenintarea portii. Arbitrul mi s-a parut corect, cel putin nu poate fi suspectat, cum zice Rednic de "anumita maniera de arbitraj", i se poate imputa, cel mult penalty-ul nedat Viitorului, limpede si clar.

Cand a plecat pasa, Iancu era deja in offside. Nu mai conteaza ca a atins un jucator de la Iasi mingea

yonkers
yonkers  •  04 Februarie 2020, 09:54

Se fac jocuri pentru unele echipe

Vezi toate comentariile (22)
Comentează