FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - VIITORUL 1-2

POLI IAȘI - VIITORUL 1-2 // VIDEO Gică Hagi, contre cu o ziaristă la Iași: „Ești cam obraznică” / „Fără arbitri când câștigați?”

Articol de GSP - Publicat marti, 04 februarie 2020 11:06

Gheorghe Hagi (54 de ani) a fost protagonistul unor momente tensionate la finalul meciului câștigat de Viitorul pe terenul lui Poli Iași, scor 2-1. 

La conferința de presă, întrebările unei ziariste locale, Laura Hulubei de la Iași TV Life, l-au enervat pe Hagi, care a răbufnit. 

Ziaristă: Cei de la Poli Iași au acuzat arbitrajul. Au fost trei oameni în ofsaid la golul egalizator, plus un penalty nedat pentru Poli. Ați văzut fazele?  
Gheorghe Hagi: Nu

Ziaristă: Atitudinea lui Gabi Iancu după ce a marcat aţi văzut-o?

Gheorghe Hagi: Nu am văzut-o.

Ziaristă: Nu?

Gheorghe Hagi: Nu.

Ziaristă: A arătat un semn obscen spre tribună.

Gheorghe Hagi: Nu am văzut şi nu pot să comentez.

Ziaristă: Dar ce aţi văzut din partida asta, în afară de ce ne-aţi povestit până acum?

Gheorghe Hagi: Un singur lucru am văzut: că eşti cam obraznică. Atât.

Ziaristă: Domnule Gheorghe Hagi, eu înţeleg că sunteţi regele fotbalului românesc, dar nu ar fi bine să câştigaţi pe teren, fără arbitri?

Gheorghe Hagi: Ai făcut o greşeală, iar.

Ziaristă: Deci consideraţi că arbitrajul a fost perfect corect.

Gheorghe Hagi: Eu am văzut o echipă care a jucat fotbal, care a căutat victoria.

Ziaristă: Arbitrajul nu l-aţi văzut.

Gheorghe Hagi: Vă las pe voi să comentaţi.

Ziaristă: Cum se întâmplă că la majoritatea partidelor cu Poli Iaşi arbitrează Marcel Bârsan?

Gheorghe Hagi: Cine-ţi spune întrebările? Când vii să vorbeşti cu mine să nu-ţi dicteze alţii.

Ziaristă: Nu-mi dictează absolut nimeni.

Gheorghe Hagi: OK. Înseamnă că am greşit eu.

4a fost nota primită de Marcel Bîrsan în GSP pentru prestația avută în partida de aseară. Golurile Viitorului au fost regulamentare, însă „centralul” nu a dictat două penalty-uri (câte unul pentru fiecare echipă)

Două penalty-uri refuzate 

„Centralul” Bârsan n-a prins cea mai bună zi a sa. Pe final, bucureșteanul le-a refuzat ambelor echipe câte-un penalty clar. Constănțenilor la un fault al lui Șerban asupra lui Zoua, ieșenilor la intrarea lui Căbuz la Breeveld.

Vezi și: 

VIDEO Gabi Iancu, salvatorul Viitorului! Trupa lui Hagi se impune după ce a fost condusă cu 0-1 și complică și mai mult situația lui Dinamo

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (121)
regalistul
regalistul  •  07 Februarie 2020, 09:18

Dar presa scrisă locală ce spune. Ziarista în discuție a avut dreptate și a fost curajoasă. Dar cei din presa scrisă ieșeană de ce nu au aceeași atitudine ?!

cornelconasu
cornelconasu  •  06 Februarie 2020, 11:15
Postat de mr.ban pe 05 Februarie 2020, 21:38

Mda... avem si noi jurnalism sportiv in tara asta. In primul rand, daca vrei sa fii jurnalist, trebuie sa dai dovada de respect. Eu inteleg ca esti pe urma unui subiect exploziv si trebuie sa ai tupeul, vana si indrazneala sa il abordezi, dar nu vii cu faze de genu: "da ce-ati vazut meciul asta?". Asta nu e jurnalism. Asta e vestita mahala romaneasca. Nu mai zic ca te adresezi lui Hagi, care isi freaca sudorile fruntii cu palma, muncind sa-i antreneze pe-astia mici, sa creasca o noua generatie de talente. Mi-e efectiv scarba uneori de tara asta. Daca ai impresia ca ai dat peste un mega subiect, se abordeaza cu tact, cu diplomatie, cu subtilitate. Merge si cu insistenta, dar nu insistenta nesimtita. "...nu ar fi bine sa castigati pe teren, fara arbitrii?". *** s-a comportat, nu ca o jurnalista la o conferinta de presa a unei partide din Liga 1, esalonul fotbalistic principal romanesc. SCARBA!

Păi dacă la patru faze din meci, ăla nu a văzut nimic, nu era normal să îl intrebe dacă a văzut ....totuși ceva din meci ?! Dar ce să vezi ?! El ”nu a văzut nimic” din fazele ce incriminau echipa Viitorul !!! Aici e vorba de fair play și educație nu de insistența ziariștilor care își fac datoria mai mult sau mai puțin elegant cum sunt în toată lumea !

cornelconasu
cornelconasu  •  06 Februarie 2020, 11:08

Singurul obraznic aici a fost antrenorul Viitorului, același caracter obscur și fără educație ! Fetele astea din ziaristica sportivă nu dau pe afară cu informațiile despre fotbal în general dar acea ziaristă chiar a fost punctuală, nu a bătut câmpii, dar s-a lovit de intelectul infinit al *** care vrea doar osanale și laude, cum îl întrebi de ceva real c***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (121)
Comentează