FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - VIITORUL

FĂRĂ PRECEDENT! Poli Iași - Viitorul, 1-1 pe teren, 0-3 la „masa verde”! Arbitrul Horia Mladinovici a fluierat finalul partidei în minutul 54!

Nocturna de la Iași a decis învingătoarea la Poli - Viitorul. Foto: sportpictures.eu
Nocturna de la Iași a decis învingătoarea la Poli - Viitorul. Foto: sportpictures.eu

Articol de - Publicat duminica, 01 noiembrie 2020 09:00 / Actualizat duminica, 01 noiembrie 2020 21:39

Viitorul va câștiga la „masa verde” partida cu Poli Iași, după ce nocturna stadionului „Emil Alexandrescu” s-a stins pentru a doua oară, la scorul de 1-1, în minutul 54.

Partida dintre Poli Iași și Viitorul a avut un deznodământ fără precedent! După ce a întârziat startul meciului cu 53 de minute, nocturna stadionului a căzut pentru a doua oară, în minutul 54, cu câteva secunde înaintea ca mingea șutată de ieșeni să intre în poarta lui Cojocaru, pentru 2-1. Arbitrul Horia Mladinovici nu a mai indicat repunerea de la centru și a fost obligat să fluiere finalul partidei! Conform regulamentului, oaspeții vor câștiga la Comisii cu 3-0. 

Pasajul din regulament în cazul problemelor cu nocturna: 

FĂRĂ PRECEDENT! Poli Iași - Viitorul, 1-1 pe teren, 0-3 la „masa verde”! Arbitrul Horia Mladinovici a fluierat finalul partidei în minutul 54!

Poli Iași - Viitorul, 0-3 la „masa verde”

Meciul de la Iași începuse cu 53 de minute întârziere, tocmai din cauza nocturnei. Oficialii din Copou au făcut tot posibilul pentru a face măcar 3 stâlpi funcționali. Horia Mladinovici a fluierat startul și lucrurile păreau în regulă. 

Viitorul a deschis scorul în minutul 20, prin Dobrosavlevici, aflat la debutul pentru formația lui Ruben Barrera. Ieșenii au egalat după pauză, în minutul 51. La câteva clipe după ce Onea a șutat spre poarta lui Cojocaru, execuție care a intrat în plasă pentru 2-1, nocturna a cedat din nou.

Jucătorii Viitorului s-au îndreptat spre arbitru, cerându-i să fluiere finalul partidei. A urmat un meleu pe teren, dar Mladinovici n-a mai reluat partida și a fluierat finalul. 

FINAL» Poli Iași - Viitorul 1-1 (0-3 la masa verde)

Poli Iași - Viitorul, echipe de start: 

Poli Iași: Bosz - Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Bușu - Tălmaciu, Breeveld, Passaglia - Platini, Zajmovic, Calcan 
Rezerve: T. Axinte - R. Lopes, De Iriondo, A. Cristea, L. Chacana, Ntonalnto, Assulin, A. Stan, Mensah 
Antrenor: Daniel Pancu

Viitorul: Cojocaru - Dussaut, Dobrosavlevici, V. Ghiță, De Nooijer - V. Fernandez, Gaztanaga, Casap, Mățan - Luckassen, Ely Fernandes 
Rezerve: Tordai - D. Grosu, A. Pitu, Bodișteanu, A. Stoian, Dănuleasa
 Antrenor: Ruben Barrera

Stadion: „Emil Alexandrescu”, Iași 
Arbitru: Horia Mladinovici / Asistenți: Alexandru Cerei, Marius Marchidanu

UPDATE 18:53

Fluier de start! Partida a început cu 53 de minute întârziere, cu doar 3 stâlpi funcționali.

UPDATE 18:50

Primarul Mihai Chirica a vorbit despre problemele tehnice ale instalației de nocturnă de la Iași. Între timp, jucătorii au ieșit pe teren. Meciul va începe în curând.

Au fost probleme la un stâlp. N-am putut să facem o revizie la timp a instalației, din păcate. Astăzi, au funcționat toți 4. Erau 3 înainte de meci și chiar atunci a mai picat unul. Mă duc și eu până acolo să văd ce s-a întâmplat. Dacă se mai oprește o dată vreun stâlp în timpul meciului, e gata
- Mihai Chirica

UDPATE, ora 18:45

Poli Iași are la dispoziție mai puțin de 20 de minute pentru a rezolva defecțiunile la nocturnă. Președintele clubului, Ciprian Paraschiv, a făcut precizări.

„S-a făcut o flamă la un stâlp și încercăm să rezolvăm măcar unul dintre cele două care nu funcționează acum, să avem 75% din capacitate, așa cum spune regulamentul. Probabil că e din interiorul stâlpului, nu ai ce să faci în condițiile astea. Nici eu nu mă pricep foarte bine. Sper să se rezolve. Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar întâmpla dacă nu vom rezolva problema”, a declarat Paraschiv în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

UPDATE 18:40 

Oficialii Ligii permit începerea partidei dacă nocturna va funcționa la capacitate de cel puțin 75%. În acest moment, 3 dintre cei 4 stâlpi sunt în regulă. Cel de-al patrulea rezistă aprins doar câteva clipe, apoi cedează. 

Ieșenii se tem. Nu vor ca meciul să înceapă în condiții de nesiguranță. Regulamentul prevede că la o a doua eventuală oprire a instalației, meciul va fi pierdut cu 0-3.

UPDATE 18:15 / Poli Iași riscă să piardă la „masa verde” meciul cu Viitorul

Conform regulamentului, gazdele au la dispoziție 60 de minute, începând cu 18:00, pentru a rezolva problema. În caz contrar vor pierde meciul la „masa verde”. În acest moment lumina nocturnei s-a aprins, dar nu funcționează la capacitate normală.

Observatorul partidei, cel care va stabili împreună cu brigada de arbitri dacă partida se poate desfășura în condiții optime, este Vasile Bratu. 

FĂRĂ PRECEDENT! Poli Iași - Viitorul, 1-1 pe teren, 0-3 la „masa verde”! Arbitrul Horia Mladinovici a fluierat finalul partidei în minutul 54!
Pasajul din regulament

UPDATE 18:00 

Startul partidei este amânat din cauza unor probleme cu nocturna arenei „Emil Alexandrescu”. Jucătorii au fost trimiși pentru moment la vestiare. 

Vezi AICI programul și rezultatele etapei #9 din Liga 1

Poli Iași - Viitorul, sub semnul coronavirusului

Poli Iași este echipa cu cea mai slabă defensivă din Liga 1. Formația lui Daniel Pancu a încasat 21 de goluri în primele 8 meciuri și ocupă locul 12 în Liga 1. 

Viitorul a început prost sub comanda lui Ruben Barrera, dar și-a intrat treptat în ritm. Sunt neînvinși de 5 etape și au urcat pe locul 9, cu 10 puncte, la 3 lungimi de locurile de play-off. Loviți de coronavirus, constănțenii au cerut amânarea partidei, dar nu au obținut acest lucru. 

Pancu n-a vrut ca Poli Iași - Viitorul să se amâne

Viitorul ar fi ultimul club din prima ligă care să se plângă de calitatea jucătorilor şi a lotului, pentru că am văzut că s-a cerut chiar amânarea jocului de la Iaşi. La Viitorul, într-adevăr, lipsesc jucători importanţi în meciul cu noi, dar au o uzină de fotbal în spate. Cred că ar putea forma chiar şi 3 echipe, care să joace de la egal la egal cu noi, muritorii de rând, pentru că la noi, când lipsesc 5, 6 sau 7 jucători, care în urmă cu o etapă erau titulari. avem mari probleme şi s-a văzut acest lucru. La Viitorul, la FCSB, la Craiova sau la CFR nu e valabil.
- Daniel Pancu, antrenor Poli Iași

Clasament Liga 1:

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

FC BOTOȘANI - UTA 2-3. Marius Croitoru a luat foc: „N-ai ce căuta, bă, ca arbitru în Liga 1! Își bate joc de noi! E prea mult, să-și rupă ecusoanele!”

VIDEO Un patron din Liga 1 ridică o problemă delicată: „Nu știu cât de bine făcute sunt testările”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (123)
2470196376539519
Eduard Antoniu  •  02 Noiembrie 2020, 10:17

La Cluj e si mai rau. Nu se prezinta la meciul cu FC Arges, iar Dan Petrescu pleaca de la CFR Cluj dupa meciul cu AS Roma. Trebuie protestat si de la Iasi. Asa nu se mai poate. Mingea sutata de Razvan Onea depasise linia portii cand s'a stins lumina. Astia baga 0-3 si mentioneaza doar autorii primelor doua goluri, Alin Dobrosavlevici si Dzenan "Haimovici" Zajmovic. Nu aveti dreptul sa va bateti joc de jucatori si de un oras intreg. Asa cum sunt ei, jucatorii macar tot se mai straduie ceva. Nu aveti dreptul sa va bateti joc de sentimentele lor si nici de noi astialalti. Toti cei care traiti pe sama lor puteti face cam tot ce vreti oricand vreti. Ei insa trebuie sa fie in forma la ora meciului. Destul ca au deja stressul cu salariile neachitate. Nu le mai trebuie inca unul legat de disputarea meciului si de dorinta cuiva ca Iasul sa nu aibe echipa de Liga I. Toti cei care traiti pe sama lor - afara! Sigur se vor gasi inlocuitori competenti - dintre suporteri!

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  02 Noiembrie 2020, 08:33
Postat de enigmaticul pe 01 Noiembrie 2020, 20:31

E bine cu 3-0, altfel ar fi luat mai mult de patru goluri. Echipa trebuie desființată, ăsta nu e fotbal. Decât să păcălim fotbalul, mai bine să-și vadă fiecare de sărăcia lui. Dacă ai ajuns să aprinzi lumânarea să poți duce un meci la capăt, asta spune totul despre sportul acesta la Iași, în România, în general. Primăria să redistribuie acești bani în domenii mult mai utile urbei. Lăsați-vă de fotbal că sunteți niște catastrofe. Dacă luați 11 băieți din curtea școlii, joacă mult mai bine. De antrenor nici nu vreau să mai vorbesc.

Esti cam anapoda! s-a stricat nocturna exact cand mingea se scurgea in poarta pentru 2-1! care 4 goluri luau daca se mai juca? problema este la Iasi,ca prin multe locuri pe la noi, lipsa unei legi a sportului! e posibil sa astepti bani ca si club de la primarie, dar aia sa nu iti poate da pentru ca au fost alegeri de curand si inca nu au constituit consilul local? e posibil ca un oras precum iasi sa stea la mila primariei! auzi la primar, cica jucatorii au vazut de ieri ca nu mergea nocturna, dar au crezut ca se antreneaza cu un singur bec ca sa faca econimie!!!! ca sa vezi diferenta, adversarii din seara asta au la Ovidiu,in mijlocul campului, incalzirea gazonului care functioneaza non-stop si costa cam 500 de euro pe zi! asa e cand e privat si nu al statului! nu isi bate nimeni joc de banii proprii!

viforul
viforul  •  02 Noiembrie 2020, 00:01
Postat de jimmy_jones pe 01 Noiembrie 2020, 22:47

Asa se intampla cand alegeti PSD vopsit in PNL

Asta e un mare adevăr! De aia au și in stadion nou din patru in patru ani la faza de fezabilitate.....

Vezi toate comentariile (123)
Comentează