FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Replică la amenințarea lui Leo Grozavu: „Nu mi-e teamă că rămân fără antrenor”

Cornel Șfaițer, președinte Poli Iași
Cornel Șfaițer, președinte Poli Iași

Articol de - Publicat luni, 18 decembrie 2023 08:57 / Actualizat luni, 18 decembrie 2023 09:45

Cornel Șfaițer, președintele Politehnicii Iași, l-a contrazis pe antrenorul Leo Grozavu, susținând că în club sunt destui bani. Oficialul moldovean e convins că va continua colaborarea cu tehnicianul.

Poli Iași s-a întors cu un punct de la Craiova, din disputa cu Universitatea Craiova (2-2). Aplanând astfel o situație destul de tensionată, creată de antrenorul Leo Grozavu înaintea partidei, printr-un discurs destul de tăios.

Și-a luat rămas bun de la colegi si merge la FCSB: „Vă iubesc pe toți, dar e ultimul meci”
CSU Craiova - Poli Iași 2-2
Și-a luat rămas bun de la colegi si merge la FCSB: „Vă iubesc pe toți, dar e ultimul meci”

„Fiecare va merge pe drumul lui, dacă lucrurile vor continua cum sunt acum. Era mediocrității s-a dus. La Iași, bugetul e mai mic ca la alte echipe de sub noi, infrastructura nu e ce trebuie pentru performanță”, comentase Grozavu.

Cornel Șfaițer știe cum „funcționează” Leo Grozavu

Tehnicianul moldovenilor apreciase că „la un oraș ca Iașiul, echipa trebuie să se bată pentru primele șase locuri, pentru cupele europene. Pentru asta trebuie buget, jucători mai buni, salarii, stadion”.

Conducerea n-a lăsat însă lucrurile așa. Președintele Cornel Șfaițer a intervenit și a lămurit situația. „Nu mi-e teamă că rămân fără antrenor. 

Am urmărit discursul lui și nu a fost atât de acid. Îl cunosc foarte bine, lucrez cu Leo din 2007, cu câteva pauze. E antrenorul alături de care am reușit multe lucruri împreună.

El își dorește mai mult, vrea să se bată acolo sus, vrea condiții. Sunt bani suficienți, dar, cu excepția a trei, patru echipe, toate formațiile din campionat au nevoie de bani și de investiții”, a comentat Șfaițer.

Cum stă Poli Iași financiar și ce salariu are Leo Grozavu

Oficialul ieșean susține că n-are nicio emoție în privința lui Grozavu: „Nu rămânem fără el de Sărbători. Am și stabilit programul. 

Pleacă marți într-o vacanță bine meritată și a rămas să se decidă seara după meciul cu FCSB în ce dată îi cheamă. Nu plecăm în Antalya, nu dorește să meargă”.

Bugetul clubului pentru anul calendaristic 2023 este de 4,5 milioane de euro. Iar cel mai mare salariu plătit unui jucător se ridică la 8.500 de euro pe lună.

În 2022 și 2023, Poli a primit de la Consiliul Județean Iași câte 2 milioane de euro. Grozavu însuși câștigă în Copou 8.500 de euro pe lună, conform contractului scadent în vară.

VIDEO Ciprian Paraschiv, fostul căpitan și președinte de la Poli Iași, a devenit pionul lui George Simion la Iași! Omul lui Burleanu, funcție importantă în AUR

Mai puteți citi:

„Ne oprim aici, mai bine așa” » Camora, declarație misterioasă la finalul interviului

S-au despărțit amiabil, dar au ajuns la judecată » Antrenorul demis din Liga 1 își cere banii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează