FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - GLORIA BISTRIŢA 2-2

Poli nu poate să treacă de Bistriţa la primul meci al lui Petrovici » Debut nervos

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iulie 2010 00:00

Poli a terminat la egalitate jocul cu Gloria Bistriţa, 2-2, într-un meci tensionat, pe care centralul Colţescu l-a scăpat din mînă pe final

Cu un antrenor nou pe banca tehnică, Timişoara a început în atac partida cu Gloria Bistriţa. Sîrbul Vladimir Petrovici a promis un spectacol ofensiv încă de la primul meci, iar elevii săi au arătat că mesajul transmis de tehnician s-a făcut înţeles.

După două intervenţii inspirate ale lui Albuţ la mingile trimise  de Mera (4) şi Goga (8), urmează reuşita golgeterului bănăţenilor din sezonul trecut.
În minutul 10, atacantul reuşeşte să deschidă scorul cu o lovitură de cap după prelungirea lui Magera şi aduce bucurie în tribune.

Numai 9 minute mai tîrziu, Ciprian Petre reuşeşte să treacă de acelaşi Magera, aflat în poziţie defensivă, întoarce pentru Andrei Mureşan la 11 metri, iar mijlocaşul bistriţean punctează pentru 1-1.

Pînă la pauză, Poli caută golul, însă Albuţ şi lipsa de inspiraţie a oamenilor ofensivi ai gazdelor se opun. La reluare, echilibrul se păstrează în ciuda mutărilor operate de Petrovici. În minutul 68, Bionfim îl faultează în careu pe De Pina şi Colţescu dă penalti. Coroian transformă fără probleme şi entuziasmul din debutul partidei se transformă în dezamăgire. Sentimentul se accentuează după ce Contra îşi loveşte fără minge un adversar (70) la numai 15 minute după ce intrase pe teren şi este eliminat.

Totuşi, Magera are un moment de inspiraţie maximă şi transformă superb o lovitură liberă de la 24 de metri, lateral dreapta pentru 2-2 (73).

Finalul nu consemnează nici o şansă importantă la nici una dintre cele două porţi, ci doar eliminarea lui Năstase pentru un atac dur asupra lui Goga din minutul 84.

Urmăreşte comentariul liveTEXT al partidei!

În minutul 4, Albuţ reţine cu siguranţă lovitura de cap expediată de Mera din centrul careului

În minutul 9, Călin Albuţ respinge excelent lovitura de cap trimisă de Goga din 8 metri

GOOL! În minutul 10, Goga deschide scorul pentru gazde cu o lovitură de cap din doi metri

GOOL! În minutul 19, Andrei Mureşan aduce egalarea pentru oaspeţi cu un şut pe jos de la 11 metri.

În minutul 30, Goga şutează din afara careului, cu piciorul stîng, însă Albuţ reuşeşte să respingă

În minutul 33, De Pina trimite balonul în poartă, însă arbitrul nu validează golul pentru că a fost fault în atac.

Ygor profită de o eroare defensivă a gazdelor, este singur la 8 metri, incearca pasa pentru De Pina, însă îi trimite prost şi Sepsi respinge în corner!

GOOL! În minutul 68, De Pina intră din nou în careul advers, este faultat de Bonfim şi Colţescu acordă penalti. Coroian transforma cu siguranta penalti-ul obtinut de De Pina si Gloria trece in avantaj

GOOL Magera execută impecabil o lovitură liberă de la 24 de metri, lateral dreapta şi aduce egalarea pentru gazde.

În minutul 77, Tameş trimite balonul în poartă, însă arbitrul nu validează reuşita invocînd un henţ.

În minutul 70, Contra este eliminat pentru că a lovit un adversar

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
cristi_voica26
cristi_voica26  •  25 Iulie 2010, 00:06

Un joc incalcit,un joc fara nici un pic de noima,un joc care nu a multumit pe nimeni,un joc in care singurul care a iesit in evidenta a fost "coltescu".

razvanbrc
razvanbrc  •  24 Iulie 2010, 23:55

Daca vrei sa castigi bani lucrand de acasa, trimite un mail la [email protected]. Ai un sold de inceput de 26$!

mariobross71
mariobross71  •  24 Iulie 2010, 23:06

fotbalfan, bai baiatule tu ori esti prost ori esti prost, una din doua alege. cant e pt. cfr totul e ok. si din cate stiu ati luat 2 campionate cu japca.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close