FOTBAL  »  LIGA 1  »  POLI TIMIŞOARA

Poli Timişoara a mai pierdut un jucător: Lukas Magera a fost declarat liber de contract

Lukas Magera susţine că nu şi-a mai primit banii de la începutul anului
Lukas Magera susţine că nu şi-a mai primit banii de la începutul anului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 29 iunie 2011 12:19

Deşi Marian Iancu anunâa în urmă cu căteva zile că nu va mai lăsa nici un jucător să plece de la Timişoara, bănăţenii au mai pierdut astăzi un fotbalist de bază din sezonul tocmai încheiat. Este vorba de atacantul ceh Lukas Magera, care a fost declarat liber de contract de către Comisia de Soluţionarea Litigiilor a LPF începând cu data de 17 iunie.

"Sînt neplătit din luna ianuarie, am de luat şi o mulţime de prime pentru evoluţiile mele, dar nimeni de la club nu-mi spune nimic. Agenţii mei caută deja altă variantă pentru mine. Nu aş refuza nici o ofertă de la un club puternic din punct de vedere finaciar, cum ar fi Steaua sau Vaslui!", spunea Magera în urmă cu două săptămîni.

Se pare însă că viitoarea destinaţie a cehului nu este în Liga 1, ci în ţara sa natală, de unde a primit deja trei oferte concrete.

Tot astăzi, membrii comisiei au admis cererea mijlocaşului Ciprian Petre, declarându-l liber de contractul cu gruparea Gloria Bistriţa începând cu 14 iunie.  În litigiul dintre atacantul Ionuţ Dobroiu şi FC Rapid, în care jucătorul solicită drepturile financiare şi încetarea raporturilor contractuale, CSL a rămas în pronunţare, la fel ca şi în cazul Pandurii Târgu Jiu versus Ibon Arieta Perez.

Cazurile Poli Timişoara versus Jiri Krjici, Pandurii Târgu Jiu versus Mădălin Popa, Mihai Şteţca versus FCM Târgu Mureş şi FC Braşov versus Cosmin Năstăsie au fost amânate pentru şedinţa din 19 iulie.

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (3)
sebystu
sebystu  •  30 Iunie 2011, 13:24

e pacat de el ara un jucator cat decat bun

romanderoman
romanderoman  •  29 Iunie 2011, 15:29

e foame de bani,baeti! grohaila i-a papat pe toti!

cip
cip  •  29 Iunie 2011, 12:39

Asta se stia demult . Magera n-a fost nici in primul cantonament cu echipa , nu e o noutate .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează