FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Politicul se implică în alegerea noului antrenor de la CFR Cluj » Primele confirmări oficiale

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Articol de - Publicat marti, 29 mai 2018 20:47

Surse GSP.ro susțin că Dan Petrescu este foarte aproape de a semna un contract în China, iar CFR are de ales între doi tehnicieni, Marius Șumudică, campion cu Astra, și Edi Iordănescu, cel care a preluat Astra de la Șumudică.

Aceleași surse afirmă că se fac presiuni mari de ordin politic ca Edi Iordănescu să fie noul tehnician în Gruia, numele vehiculate a-l susține sunt Gabi Oprea și Vasile Dâncu. 

Șansele ca el să fie prezentat zilele viitoare sunt foarte mari. Înțelegerea cu Edi ar exista de mai multe săptămâni, din prima zi a ofertei venite pentru Dan Petrescu. Iordănescu este și opțiunea patronului, a lui Neluțu Varga.

Oferte confirmate

Bogdan Mara, managerul general al celor de la CFR Cluj, confirmă ofertele primite de Dan Petrescu și faptul că Edi Iordănescu este printre antrenorii favoriți pentru a-l înlocui.

"Nu iese fum fără foc. Dan Petrescu are o ofertă din China. Are mai multe, dar cea mai bună e de acolo. Dacă aveam lanţuri, nu îl lăsam să plece nici în vacanţă. Am tot încercat să-l convingem să rămână, încă se discută. El este încă în vacanță, nu a semnat niciun contract deocamdată.

Discuții există, noi încercăm să-l ținem, nu e ușor, banii chinezilor sunt mulți și importanți. Această ofertă a apărut de mult timp. În zilele următoare se va clarifica tot. Vrem să tranșăm problema cât mai repede, pentru că este important și pentru noi să știm.

Mai sunt oferte din două țări pentru Petrescu, din Rusia și de la arabi. Sentimental, ar vrea să rămână, dar se gândeşte, normal, şi la partea financiară. Zilele următoare vom şti exact ce se va întâmpla. Noi nu avem ce face, pentru un antrenor valoros, ofertele vin", a zis Bogdan Mara la TV Digi Sport.

...despre posibilul înlocuitor: "Sunt câțiva antrenori foarte buni. Avem o listă, nu foarte lungă, 4-5 antrenori. Edi Iordănescu este printre ei. Dar mai este mult până se confirmă plecarea lui Petrescu".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (143)
haideusicfr
haideusicfr  •  30 Mai 2018, 15:58

Domnul Dancu nu mai face parte din PSD. Si nu mai este implicat in politica.

148891712577342
Gabriel Alexandru Pintea  •  30 Mai 2018, 13:06

Eduard Apostol de unde dracu scoateți aceste știri, nu ești altceva decât un ***, jurnalist de 2 bani , nu verificați, nu cereți un comunicat oficial, mai bine ***, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calin2750
calin2750  •  30 Mai 2018, 11:29

"Sarmanul" si "saracul" D P fuge de Europa dupa ce cu cooperativa lui gica regele s-a ales campion! Frumos! MARE antrenore!!!

Vezi toate comentariile (143)
Comentează