FOTBAL  »  Superliga  »  TESTE CORONAVIRUS

De ce diferă rezultatele la testele pentru coronavirus » Explicațiile unui doctor: „Trebuie să ai un minimum de educație”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 26 iulie 2020 15:01 / Actualizat duminica, 26 iulie 2020 15:09

Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naționale, a vorbit despre testele pentru coronavirus și a explicat de ce rezultatele diferă într-o perioadă scurtă de timp.

Plecând de la cazul lui Cabral, jucătorul lui Poli Iași care a avut un test pozitiv și imediat a avut două negative, Popescu a explicat de există astfel de cazuri.

„Trebuie să ai un minimum de educație ca să înțelegi ce se întâmplă! Lucrurile sunt simple. Dacă o probă a fost corectă, un test pozitiv poate ajunge negativ. După 10-12 ore, antigenul (n.r. o substanță care nu este recunoscută de organism ca fiind proprie)poate să dispară și să negativeze testul, să nu mai existe concentrația necesară care ține testul pozitiv. 

Mai rău este dacă ai un test negativ, după pozitiv, după iar negativ, după pozitiv. Atunci ne ducea cu gândul că probele nu sunt corect făcute. Dar în 8-10 ore, un test suferă o schimbare în antigen, astfel încât devine pozitiv sau negativ.

O mare parte din poporul nostru nu are educație, iar din această cauză nu există disciplina care să ne protejeze”, a declarat Pompiliu Popescu, potrivit digisport.ro.

VIDEO. Creșterea de cazuri de coronavirus din România ar putea afecta și Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Pompiliu Popescu: „Fotbaliștii nu pot alerga cu mască, e o prostie!” » Soluția fostului medic al naționalei

Comentariu de Dan Udrea: Cazul Cabral de la Poli Iași arată că România merge apăsat pe drumul sistemelor totalitare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
969907806361734
Nedelcu Dan  •  27 Iulie 2020, 00:58

Alt trepadus care merge pe ideea politicii pumnului in gura: "Eu sint specialist, voi nu aveti cultura medicala asa ca nu aveti dreptul sa vorbiti!". N-ar fi mai simplu sa spui "testele au o siguranta sub 50%, iar materialele folosite sint chinezesti, asadar de calitate indoielnica"?

1621414144804093
George Dobrescu  •  26 Iulie 2020, 22:18

Nu este posibil asa ceva In cazul celor de la cfr cluj inițial testați pozitiv ulterior după câteva zile testați la cluj si toti negativ este Vb de 20 oamenii După aceea sau îmbolnăvit 5 oamenii de la mogoșoaia de vina cei de la cfr care au stat în hotelul frf ,asa au declarat conducători frf Va puteti da seama in ce lume trăim si ce se intampla Santem manipulați mințiți speriați si nimeni nu intelege de ce Nimeni din masmedia nu încearcă să lămurească ce se intampla si asta in timp ce responsabili cu sănătatea anunță apocalipsa

euoltean
euoltean  •  26 Iulie 2020, 19:00

Doctor @rost, *** dar si fudul ca sa fie tot tacamul!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close