FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, AZI, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Pompiliu Stoica i-a rupt steagul Rapidului lui Răzvan Lucescu în 2000!

Razvan Lucescu, Lucescu, Rapid
Razvan Lucescu, Lucescu, Rapid

Articol de - Publicat duminica, 18 aprilie 2010 00:00

În urmă cu 10 ani, Steaua şi Rapid se întîlneau pe Ghencea în faţa a 25.000 de suporteri şi încheiau partida sec, scor 0-0.

Ce s-a întîmplat după meci? Actualul selecţioner, Răzvan Lucescu, pe atunci portar la Rapid, a luat un steag al Rapidului şi a fugit spre peluza ocupată de fanii stelişti, fluturîndu-l ostentativ spre aceştia.

STOICA A INTERVENIT
Spiritele s-au încins, dar incidentele nu au venit din partea publicului. Pompiliu Stoica, unul dintre cei mai buni jucători ai meciului, a observat reacţiile portarului rapidist şi i-a smuls steagul din mînă, rupîndu-l pe genunchi.

Cu acest gest, "Pompilică" şi-a căpătat definitiv respectul din partea suporterilor, aceştia apreciînd devotamentul său şi reacţia spontană faţă de gesturile lui Răzvan.

AGENŢII DE PAZĂ AU VRUT ŞI EI STEAGUL :D
Un suporter stelist a intrat pe teren încercînd să ia steagul, dar a fost împiedicat de căpitanul giuleştenilor, Nae Stanciu, şi de antrenorul secund Marian Rada. Fanul turbulent a fost îndepărtat brutal de organele de ordine. Rapidiştii nu au scăpat nici ei de agenţi, fiind înconjuraţi de agenţii care voiau să le ia steagul, sub pretextul că se agită spiritele în galeria stelistă.

Vişiniii au reacţionat imediat, iar între cele două tabere a izbucnit o adevărată luptă, conflictul oprindu-se în momentul în care rapidiştii au dus steagul la vestiar.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
bobbypintilie
bobbypintilie  •  18 Aprilie 2010, 18:26

intr-adevar sunt foarte multi suporteri(adevarati)la rapid si poli... :)))) si stiti de ce? fiindca fiecare echipa are doar cate 3-4000 de fani in toata tara! :))))))))

lucell
lucell  •  18 Aprilie 2010, 16:27

eu ma uit la fotbal nu la cancan`uri deci nu ma intereseaza cine s`a batut, ce a rupt sau ce a facut!mai bine v`ati aduce aminte alte episoade nu toate scandalurile.am ajuns rau , RAU DE TOT!

 •  18 Aprilie 2010, 16:00
Postat de alin2004bz pe 18 Aprilie 2010, 13:30

Eu unu` i`l rupeam in cap lu Razvratel the gipsy

Tu esti rau, n-ai treaba cu tine :))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează