FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI

Popa, conferință de presă furtunoasă: "Cazul Mailat trebuie dat pe mâna justiției!"

Articol de - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2017 12:29

ACS Poli are mari probleme după această pauză competițională. Ionuț Popa a mai pierdut doi jucători înainte de meciul cu FC Botoșani: Țigănașu, care e accidentat grav, iar Mailat a fost declarat liber de contract și a ajuns la CFR Cluj.

Popa nu va putea miza pe Miguel Bianconi și Vașvari (ambii suspendați), dar nici pe Drăghici, Țigănașu și Șeroni (toți trei accidentați).

"Am avut 15 jucători la pregătire. Dar UTA a câștigat într-un an campionatul cu 13 jucători. Normal, e greu. Am pierdut 4 jucători în această toamnă", a început Popa la conferința de presă.

SUSPECTEAZĂ CAZUL MAILAT

Antrenorul bănățenilor suspectează modul în care mijlocașul Sebastian Mailat (19 ani) a fost declarat liber de contract la Comisii. 

"Mă deranjează că eu l-am promovat, a plecat în condiții cel puțin suspecte. Cum spuneam, mai exista cazul Brandan, unde s-a dat o decizie în alt sens.

E un caz care trebuie dat pe mâna justiției. Am văzut declarația lui Becali, care a renunțat la transfer, a spus că trebuia să-i dea 7.000 de euro lui Mailat lunar și 100.000 la impresar, văd că profită alții de munca noastră", a precizat Popa.

ATAC LA OPRIA

"Popică" s-a arătat deranjat de presiunile care se fac din exterior și l-a nominalizat pe agentul de jucători Cristea Opria. "Ce mă deranjează la domnul Opria, pe care de altfel îl respect mult pentru că a ajutat clubul. Dumnealui e impresarul lui Bârnoi. Când a început campionatul jucătorul era titular. Opria era aproape de noi. Când și-a revenit Mailat, că era accidentat, Opria nu a mai fost prietenul nostru. Am înțeles că se fac tot felul de insinuări, presiuni.

Eu am vorbit în acest sens și cu domnul Robu. Eu sunt prieten și cu Opria, și cu Iacob, Anamaria, oricine, dar nu se fac presiuni de către impresari. Dovadă că îl băgam pe Mailat pentru că era bun. Vine rândul altor jucători, Haruț, Bârnoi, care trebuie să-și facă loc prin valoare. Apoi Oprea, Podină, se pot ridica și ei la un nivel bun, dar într-un timp scurt sau lung. Mâine, poimâine, sunt băgat în nu știu ce grup. Mie nu-mi plac lucrurile care nu se discută față în față".

BIRLICĂ PREȘEDINTE

 Popa consideră că directorul de marketing Radu Birlică ar trebui numit președinte la ACS Poli, în locul lui Sorin Drăgoi: "Domnul Drăgoi și-a depus demisia, chiar ieri am discutat cu dânsul, deocamdată nu știu cine va veni, CD va decide. Dacă ar fi după mine aș merge pe continuitate… în locul lui Drăgoi l-aș pune pe Radu Birlică".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  16 Noiembrie 2017, 00:15

pai dati-l ba odata!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează