FOTBAL  »  Superliga  »  

Popa: “Iaşiul, cea mai curată echipă"

Articol de - Publicat joi, 24 aprilie 2008 00:00

Ionuţ Popa a declarat că gruparea din Copou este cea mai curată echipă din Liga I. “Respect spusele lui Marian Iancu, ce a spus că Timişoara e o echipă curată după ce a încurcat Clujul şi Steaua. Prin adăugire însă, noi, care am bătut şi Steaua şi CFR-ul şi Timişoara, sîntem şi mai curaţi. Sîntem cea mai curată echipă din ţară!”, a comentat Popa.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
 •  27 Aprilie 2008, 12:32

Dl Popa a inceput o munca de ceva ani aici, la Poli, iar din sezonul urmator ar cam fi timpul sa incercam sa prindem o cupa europeana... ne chinuim sa ramanem in prima liga de atatia ani, si am reusit asta datorita dlui Popa.

 •  26 Aprilie 2008, 09:39

Multa Stima si Respect pentru Ionut Popa .

 •  25 Aprilie 2008, 07:00

De ce nu trageti ca sa cistigatin toate cele 12 puncte puse in joc pina la final si poate ca nu mai pleaca nimeni de la Iasi poate ca se poate juca in intertoto INCERCATI!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează