FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Popescu explică de ce jucătorii de la Viitorul dau rateuri la FCSB » Dezvăluie marele avantaj al lui Hagi

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 aprilie 2018 10:58

Gică Popescu a vorbit despre jucătorii transferați de Viitorul la FCSB (Romario Benzar, Dragoș Nedelcu, Florinel Coman și Florin Tănase) și despre motivele pentru care aceștia nu dau cel mai bun randament la formația roș-albastră.

"Ei sunt jucători tineri și trebuie să joace constant. Dar ei evoluează două meciuri și după aceea sunt scoși. De ce joacă la Hagi și atunci când pleacă nu mai joacă bine? Nu e o critică, dar poate e vorba de modul de antrenament.

Eu știu cum antrenează Hagi. Sunt antrenamente foarte, foarte bune și intense. Nu este ușor la Viitorul pentru jucătorii care vin de la alte echipe din Liga 1. Unora le trebuie și 6 luni pentru a se acomoda.

Poate că jucătorii nu au asimilat modul de antrenamente de la Steaua. Ceva se întâmplă de au oscilații. Eu cred că motivul e că nu evoluează constant", a spus Gică Popescu la Pro X.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  14 Aprilie 2018, 15:50

Sa fim seriosi! Cate meciuri a evoluat Coman la Viitorul ca titular? A fost Nedelcu titular incontestabil? Asta este valoarea lor cand nu joaca intr-un grup, ci intr-o adunatura de 11 jucatori de fotbal! Pe tot ce pune mana Becali se ofileste...

romulus65
romulus65  •  14 Aprilie 2018, 14:21
Postat de kingdon pe 14 Aprilie 2018, 11:45

mai insamantatule, du-te si uda-ti rasadurile !! pareristul asta sfatos are asa un aer de mucalit, dar saracul traieste din amintirile care ii convin cand era copilul lui Robson, nu cele de pe la dinamo sau cand i-au facut danezii la 2-5 otita si i-au bagat iarba-n *** sa duca acasa la iepuri.

Ce n-ai da sa fi fost si tu copilul lui Robson?

983732924972315
Soos Vilmos  •  14 Aprilie 2018, 14:01

Viitorul nu este decit capra care sta in fata ciobanului.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează