FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Popete: Principalii vinovaţi sîntem noi, jucătorii. Unii am tras, alţii n-au putut!"

Articol de - Publicat vineri, 04 iunie 2010 00:00

Fundaşul dreapta Florin Popete (32 de ani), cel mai vechi jucător din lotul pandurilor, urmează cursurile Şcolii de Antrenori, dar susţine că încă nu renunţă la cariera de fotbalist fiindcă mai poate evolua cel puţin două sezoane în Liga I.

"La 32 de ani viaţa de fotbalist nu e încheiată. Cred că mai pot face faţă încă 2-3 ani la nivel înalt. Asta înseamnă Liga 1. Dacă nu voi găsi nimic unde să joc, mai am un an de contract cu Pandurii şi probabil o să joc la Liga a II-a. Fac şcoala acum de antrenori, dar nu voi antrena prea curînd. O să vină momentul cînd o să fac şi pasul acesta, va trebui să o iau de jos, dar deocamdată încă mai pot să joc", a spus Popete.

Jucătorul consideră că el şi colegii săi sînt vinovaţi pentru retrogradarea echipei. "Principalii vinovaţi sîntem noi, jucătorii. Şi aici nu toţi, anumiţi jucători, pentru că unii parcă n-au vrut să joace sau să zicem că n-au putut. Nu înţeleg de ce au mai fost aduşi la această echipă. I-am spus şi domnului preşedinte că unii au tras, iar alţii nu prea. În mod normal, cînd aduci un jucător îl iei ca să ajute echipa, să fie un plus. S-au pierdut şi foarte mulţi jucători de valoare, care au fost daţi afară şi nu a fost adus nici unul care să suplinească pierderile acestea", a comentat Popete.

Fundaşul dreaptă îl apără pe Liviu Ciobotariu: "Noi am jucat aşa că noi sîntem vinovaţi. Liviu Ciobotariu a fost un adevărat caracter, care a venit cu metode moderne de antrenament, dar bunătatea lui a fost înţeleasă greşit. Nu am văzut nici un alt antrenor cu atîta bun simţ. În iarnă  unii jucători puteau să alerge şi alţii nu. Aceia care nu alergau, au aruncat apoi vina din neputinţă pe antrenori că doar nu erau ei cei mai vinovaţi. Eu regret că Ciobi n-a reuşit la Tîrgu Jiu, n-a avut şansă".

Popete spune că Sorin Cîrţu este un antrenor bun, dar are o problemă cu temperamentul său vulcanic:  "Este un tehnician foarte bun, pregăteşte foarte bine meciurile, nu am ce spune de el. Ştia meserie, doar că era mai coleric, însă nu se putea schimba omul. Noi am avut însă o problemă în ataca, fiindcă ne-a lipsit. Am ratat mult, altfel puteam fi în primele opt echipe" .

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close