FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Portar de Champions League! Felgueiras e din nou pe lista Stelei: "Ar fi o provocare, am vorbit deja cu impresarul meu"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2016 18:46

Mario Felgueiras, fostul portar al celor de la CFR Cluj, a vorbit despre interesul Stelei şi despre posibilitatea de a se alătura lotului condus de Laurenţiu Reghecampf.

Goalkeeperul de 29 de ani mai are şase luni de contract cu Konyaspor, fosta formaţie a lui Ciprian Marica, transferat între timp tot de Steaua. Portughezul are numai 3 meciuri la formaţia turcă într-un an şi jumătate, toate în Cupă.

"Eu am fost accidentat de ceva timp. A fost un an de coşmar pentru mine. Cei de la Konyaspor nu ar vrea să mă lase să plec. Nu ştiu nimic despre Steaua. Mai aştept să văd dacă apare ceva, dacă nu, rămîn pînă în vară, cînd îmi expiră contractul.

S-a vorbit de multe ori despre Steaua. Este un club mare din România, toată lumea ştie de Steaua. Se formează un lot puternic după venirea lui Reghecampf. Ar fi o provocare, dar e devreme să vorbim. N-am vorbit cu nimeni de la Steaua, i-am spus impresarului că vreau să ştiu dacă e ceva concret. Mi-e dor de România, dar vorbim degeaba dacă nu se întîmplă nimic", a spus Mario Felgueiras la DigiSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
catalynn
catalynn  •  19 Ianuarie 2016, 00:16

Deja credibiliatea GSP este zero, deci orice "duma" din asta trebuie tratata ca atare. Insa Felguiras era super portar cand era la CFR, nu imi dau seama cum de a ajuns sa frece bara la turci, insa daca vine ar fi chiar transferul iernii pt FCSB. Chiar si legat la ochi apara mai bine decat Nita si Cojocaru daca ii bagam pe ambii in poarta simultan!, deci in maxim 2-3 luni va putea ajunge la forma care l-a consacrat iar la vara Reghe are un portar pe care se va putea baza in Europa.

steaua_fara_nume
steaua_fara_nume  •  18 Ianuarie 2016, 22:26

*** !!!!! .... CAND AVETI TIMP SA SCRIETI SI ECHIPA PROBABILA .... sa nu uitati de Enache , Budescu , Mutu si aia 4 de la Craiova ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bakunin
bakunin  •  18 Ianuarie 2016, 21:25
Postat de manutd.steaua pe 18 Ianuarie 2016, 20:19

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează