FOTBAL  »  Superliga  »  SLAVIA PRAGA

"Portar super"

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 august 2007 00:00

George Ogararu, eliminat cu Ajax de Slavia, spune ca praghezii au un goal-keeper senzational, dar centrul defensivei scirtiie. Desi n-a jucat in "dubla" cu Slavia Praga, fiind accidentat, George Ogararu a vazut cum coechipierii sai de la Ajax au inclinat de doua ori steagul in fata cehilor in turul trei preliminar al Champions League.

- George, chiar asa de tari sint cei de la Slavia?
- Au o echipa foarte bine organizata, mobila si extrem de disciplinata din punct de vedere tactic. In plus, o formatie speculativa, care stie sa fructifice fiecare sansa ce i se iveste. Ajax a avut o gramada de ocazii, dar n-a reusit sa inscrie, insa adversarii au punctat exact atunci cind a aparut oportunitatea.

- Puncte tari?
- Au un portar senzational. Parca il vad si acum pe retina si nu-mi vine sa cred cum a scos niste mingi grele de tot. Apoi, e "septarul" Vlcek, care ne-a si dat doua goluri la retur. Pericol mare!

- Unde i-ai simtit mai slabi?
- Axul central in defensiva. Poate fi o piine buna de mincat! A fost zona unde Ajaxul si-a facut o multime de sanse de gol si poate ca Steaua va reusi sa sparga acolo apararea Slaviei.

- Crezi ca Steaua poate trece de Slavia?

- Cert! Sint sigur ca vor reusi sa-i invinga si trebuie sa traga la locul doi pentru a merge mai departe in Liga. Ambitiile sint din ce in ce mai mari si Steaua are forta de a se bate si cu Sevilla, si cu Arsenal.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează