FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Portar-surpriză » Steaua și-a găsit goalkeeper: e în cel mai tare punct al carierei lui

Florin Niţă are media 6 a notelor gsp
Florin Niţă are media 6 a notelor gsp

Articol de - Publicat vineri, 05 februarie 2016 00:00

Florin n-a mai început un an ca titular din 2013, cînd evolua pentru Chiajna, cu care a retrogradat. Acum a devenit numărul 1 la Steaua și monitorizat pentru Euro.

Florin Niță e jucătorul din Liga 1 cu cel mai spectaculos progres. Reghecampf nu mai caută portar, se va baza pe Niță în partea a doua a sezonului. Florin nu a mai avut niciodată un statut atît de important. La 28 de ani, el vine după o carieră petrecută mai mult pe bancă sau în ligile inferioare.

Reghe îl cunoaște de la Chiajna. Culmea, Florin nu era titular de bază nici la Concordia în mandatul lui Laurențiu! Actualul stelist a bifat 21 de partide din 34 în primul sezon al Chiajnei în prima ligă, o stagiune în care Reghecampf a salvat în mod miraculos echipa, cu o serie formidabilă de victorii în partea a doua a sezonului.

Florin nu a mai început un an ca titular, ca acum, din 2013! Tot la Concordia se afla atunci, cu care a retrogradat. Ilfovenii au rămas, pînă la urmă, în Liga 1 doar fiindcă Rapid n-a primit licența pentru competiție.

Dintr-un portar mediocru al campionatului, Niță a devenit opțiunea principală în formula campioanei și Iordănescu îl ia în calcul chiar pentru lotul de Euro! Dintre Florin și Lung junior îl va alege selecționerul pe al treilea goalkeeper din lot. Tînărul Cojocaru, cu care Steaua a început sezonul, rămîne rezerva lui Niță.

90 de meciuriare Niță în Liga 1, pînă la 28 de ani și jumătate. Pe lîngă Chiajna, el mai are în CV și Sportul Studențesc, la care a fost împrumutat fără să joace

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (20)
155870978100568
Marin Urlan  •  06 Februarie 2016, 09:14

mai gspistilor nu mai bagati strimbe, vreti sa destabilizati atmosfera de la dinamo nu veti reusi, dece nu scrieti despre betivii si batausii de la fc bs ?

haideusicfr
haideusicfr  •  05 Februarie 2016, 22:43
Postat de luciann pe 05 Februarie 2016, 19:42

Trebuia luat Felgueiras pentru CL! Tot era liber...

Felgueiras e mult sub Beto..de ex.Cu Beto portar si Cadu fundas CFR a luat campionatul.Beto e in stilul lui Nita.

haideusicfr
haideusicfr  •  05 Februarie 2016, 22:41

Beto ,portarul Portugaliei (fost la CFR)este mai scund ca si Nita.Dar avea niste reactii....Cei mici sunt agili ,dar vulnerabili la centrari,cei inalti sunt lenti ,dar buni la mingile pe*sus*.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează