FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRITA

Portarul Gloriei, Calin Albut, este emotionat inaintea dublei cu Atletico Madrid

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iulie 2007 00:00

Albut a calificat Bistrita in finala Intertoto si are trac ca va juca pe "Vicente Calderon"

Simbata, la returul cu Maccabi Haifa, Calin Albut (26 de ani) si-a calificat de unul singur echipa in finala Intertoto, dar refuza statutul de erou. "Nu sint eu singurul responsabil de calificare, chiar daca am aparat doua penalty-uri. Calificarea s-a jucat la ei. Cine se gindea ca nu marcam macar un gol aici? Dar s-a terminat cu bine. E mai mare satisfactia atunci cind suferi pentru reusita", a povestit Albut.

Goalkeeperul Gloriei a marturisit apoi ca are emotii, stiind ca va urma sa joace pe un stadion vazut doar la televizor. "Mi se ridica parul doar cind ma gindesc ca o sa apar pe «Vicente Calderon». Inca n-am studiat jocul atacantilor madrileni, dar am vreme, saptamina asta voi sta pe Internet, sa ma documentez", a promis Albut.

"Singura noastra sansa e ca Atletico a reluat pregatirile doar de citeva zile. E greu sa-i surprinzi pe spanioli, dar s-au mai vazut minuni"
Calin Albut

"Nu cred ca i-a crescut valoarea lui Albut, stiam ca e printre cei mai buni portari din tara"
Ioan Ovidiu Sabau

In aceasta vara, Albut a fost dorit insistent de Rapid / Foto: Raed Krishan (Bistrita)

Crede in calificare
Atletico Madrid nu-l sperie pe Sabau. "Cred intr-o calificare cu spaniolii si la fel ar trebui sa faca si jucatorii mei. Nu vrem sa facem un act de prezenta, ci speram sa mergem mai departe. Nu trebuie sa ne fie frica de renumele spaniolilor, au inceput pregatirea mai tirziu, au probleme si ei. Trebuie sa credem in fortele noastre si sa ne luptam de la egal la egal cu Atletico", a spus "Motul". (Radu Bichis)

ATLETICO MADRID
Cu echipa buna
Viitoare adversara a Gloriei, Atletico pune mare pret pe duelul cu bistritenii. "Cupa UEFA e obsesia noastra", a zis antrenorul Javier Aguirre, invingatoarea "dublei" manse din 21 si 28 iulie ajungind in turul 2 preliminar al C2. Pe linga faptul ca a avut doi spioni cu Maccabi, mexicanul pregateste foarte serios partida cu "romanii din inima patriei lui Dracula", urmind sa utilizeze cea mai buna garnitura posibila. Singurul absenti cert va fi Forlan, suspendat pentru turul din Romania. Ibericii au anuntat ca vor veni cu o armata de ziaristi, peste 40, care se vor bate cu romanii pe cele 20 de locuri de la masa presei din Bistrita! (Constantin Popescu)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează