FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA

Porţi închise

Articol de GSP - Publicat joi, 17 aprilie 2008 00:00

Deşi face furori la Iaşi, unde e împrumutat pînă în vară, atacantul Andrei Cristea nu mai e dorit de Uhrin înapoi la Timişoara.

Exilat la Iaşi, unde a fost împrumutat, Andrei Cristea (24 de ani) a primit ieri un verdict dur din partea lui Dusan Uhrin. “Pe Cristea l-a ajutat mult faptul că a plecat la Iaşi, a reuşit să înscrie mai multe goluri, însă înapoi la Poli nu se mai în­toarce”, a clarificat situaţia ata­can­tului cehul de pe banca Timişoarei.

Cristea a marcat 6 goluri în 9 partide, în tricoul Politehnicii Iaşi, în acest retur, dar la Timişoara a strîns doar 156 de minute pe teren, pentru bănăţeni, în 7 meciuri, fiind o singură dată titular. Andrei Cris­tea nu a fost afectat de faptul că Dusan Uhrin a anunţat că nu mai are nevoie de el. “A spus că nu voi mai reveni? Ce pot să zic? Mai am 5 meciuri de jucat acum şi mă gîndesc doar la evitarea retrogradării. Ştiu un singur lucru, din vară mai am trei ani de con­tract cu Poli. Mai multe nu pot să spun acum”, a explicat Cristea.

150.000 de euro este salariul stagional al lui Andrei Cristea la Poli Timişoara

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  17 Aprilie 2008, 13:05

maimutoiiii sunteti tu.

 •  17 Aprilie 2008, 11:56

Bai hahalerelor ce sinteti hahalere,dar are maimutoii astia de la iasi bani ca sa-l mai tina pe sifonaru asta acolo?

 •  17 Aprilie 2008, 11:20

las andrei ramai la noi...iasu are nevoie de tine :)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează