FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL - CFR CLUJ, AZI, ORA 15:30, ÎN DIRECT PE GSPTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Portughezul Beto e precaut înaintea meciului cu Sportul: ”Să nu greşim ca Dinamo!”

Beto şi-a pus colegii în gardă.
Beto şi-a pus colegii în gardă.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 20 martie 2012 20:48

Portarul lui CFR şi-a pus în gardă colegii după isprava reuşită de ”studenţi” în Ştefan cel Mare.

- Beto, sînteţi lideri după 21 de etape. Cît de important este acest lucru pentru voi?
- Este foarte important pentru noi că am urcat pe prima poziţie. Practic, acum depindem doar de rezultatele noastre. Însă campionatul nu e gata. Trebuie să muncim la fel de mult, să cîştigăm meci de meci şi să fim pe această poziţie şi la final. Nu va fi deloc uşor, dar cu seriozitate şi muncă multă putem reuşi.

- Pandurii au avut 20 de şuturi la poartă, în timp ce voi doar 4, dar victoria v-a aparţinut. Cum se explică?
- Meciul cu Pandurii a fost foarte greu, dar am jucat inteligent. Ei au atacat, dar noi am avut strategia noastră. Consider că strategia e foarte importantă în sport. Antrenorul a făcut o anumită strategie pentru meciul cu Pandurii, noi am respectat-o şi în final am cîştigat cele 3 puncte. Rezultatul final este mai important decît statistica.

"Avem nevoie de fani şi în momentele grele"

- Totuşi fanii v-au fluierat în prima repriză...
- Trebuie să le respectăm părerile fanilor, pentru că plătesc bilet pentru a vedea fotbal. Le cer însă să fie alături de noi şi în momentele grele. Sînt asemenea momente pe parcursul unui campionat sau al unui meci. Peste tot se întîmplă. Am jucat slab în prima repriză cu Pandurii, dar la final am cîştigat 3 puncte şi asta e tot ce contează.

- Nu ai mai primit gol într-un meci oficial de la partida cu Steaua (1-1) din 10 decembrie 2011. Îţi dă încredere această serie de invincibilitate?
- Nu doar pentru mine e important cînd nu primesc gol. Acesta este targetul meu la fiecare joc, să nu iau gol, pentru că aşa avem o şansă în plus să cîştigăm.

- E dificil meciul cu Sportul, avînd în vedere isprava reuşită cu Dinamo (3-1)?
- Sportul joacă un fotbal frumos. Sînt jucători tineri acolo, care evoluează fără presiune. Trebuie să-i respectăm la fel cum i-am respecta pe jucătorii Stelei, de exemplu. Am văzut că sînt acolo fotbalişti care pun presiune permanent pe poarta adversă şi marchează des. Nu avem voie să-i desconsiderăm, mai ales după ultimul lor rezultat. Să nu facem aceeaşi greşeală ca Dinamo.

"Trebuie neapărat să batem, pentru că nu ne permitem paşi greşiţi în lupta pentru titlu. Cred că victoria Sportului cu Dinamo a fost un accident. Ar fi minunat să obţinem 9 puncte în următoarele 3 etape" ( Ricardo Cadu, căpitan CFR)

"Sportul e o echipa care a început foarte bine returul, are 9 puncte din 9 posibile. Băieţii şi antrenorul au văzut partida cu Dinamo şi vor fi mai concentraţi. Oricum, eu sper să rămînem pe locul 1 şi după acest joc" (Iuliu Mureşan, preşedinte CFR)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
albusibiu
albusibiu  •  21 Martie 2012, 13:28
Postat de terminatorul2 pe 21 Martie 2012, 10:35

Vreau azi sa petrec , HAI SPORTUL ! ! !

Nume de film preferat: Terminatorul. Distractie preferata: Sa petrec. Instrument: Tambal. Creier: Un strat, ca o batista. Club: Nici ca se putea altul. :)

cfr19o7cluj
cfr19o7cluj  •  21 Martie 2012, 12:53
Postat de terminatorul2 pe 21 Martie 2012, 09:53

Hai Sportul , cistigati ca si anul trecut cu 3-0 !!!

tu ti-ai uitat si anii!? anul trecut sportul a pierdut pe teren la cfr cluj cu 6-1 ...tu fiind prea prost pt. generatia asta...binenteles ca nu-ti dai seama..!!! si apropo...cand te fac prost nu te jignesc...iti spun un adevar !

c24
c24  •  21 Martie 2012, 11:41

Stiti cine a reusit sa piarda puncte intr-un meci aranjat?................................................................Echipa Stapanului Valizelor, neprihanitul neamului.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează