FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Porumboiu a pus ochii pe 3 rapidişti! Unul dintre ei era dorit de Steaua. Cum comentează Zotta

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 05 decembrie 2012 15:04

UPDATE Preşedintele Constantin Zotta a negat că 3 dintre jucătorii Rapidului vor pleca la Vaslui: "Jucătorii sînt sub contract, nu am avut nici o ofertă din partea Vasluiului".

Vestea că Rapid a intrat în insolvenţă şi aproape tot lotul şi-a depus memorii pentru a deveni jucători liberi de contract n-a rămas fără reacţii din partea rivalelor.

Steaua intenţiona să-i înregimenteze pe Rui Duarte, Teixeira şi Herea, dar se pare că Adrian Porumboiu s-a mişcat mai repede. Potrivit digisport.ro, finanţatorul Vasluiului a discutat deja cu George Copos pentru transferul a 3 jucători: Nicolae Grigore, Ovidiu Herea şi Vladimir Bozovici.

Rămîne de văzut dacă Rapidul se va mai alege cu vreun ban în cazul în care cei trei vor accepta să facă trecerea în Moldova.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
cfrclujole
cfrclujole  •  03 Ianuarie 2013, 02:34

kguig

cfrclujole
cfrclujole  •  03 Ianuarie 2013, 02:34

kghhfdg

acusor
acusor  •  08 Decembrie 2012, 08:42
Postat de mgexpert pe 05 Decembrie 2012, 18:22

..cu Teixeira şi Sânmărtean fantezia la mijlocul terenului ar fi asigurată, iar Bozovici ar blinda flancul drept(unde Sălăgeanu e mai mereu depăşit) Herea şi Grigore se pot lua de mână cu Sburlea, fiind de acelaşi calibru..

mgexpert sa stii ca salageanu e fundas stanga nu dreapta....ala de pe dreapta e milanov

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close