FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRE CRĂCIUNESCU - PORUMBOIU

Porumboiu: "Am spus că nu-l vreau pe Vidan, de ce l-ai delegat?" » Crăciunescu: "Nu mă aşteptam la asemenea reacţii de la tine"

Porumboiu îl atacă des pe Crăciunescu de cînd acesta a preluat şefia CCA
Porumboiu îl atacă des pe Crăciunescu de cînd acesta a preluat şefia CCA

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 decembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 03 decembrie 2011 22:09

Ion Crăciunescu nu mai e susţinut nici de vechii săi prieteni de cînd a venit la şefia CCA. Adrian Porumboiu îi reproşează lui Crăciunescu delegarea lui Adrian Vidan la meciul de mîine al Vasluiului, cu Oţelul. Preşedintele CCA e dezamăgit că a ajuns să fie atacat şi de cel care îi e prieten de mulţi ani

Porumboiu: "De ce mi l-ai trimis pe Adrian Vidan la meciul de mîine? Eu m-am plîns de el de multe ori. Nu e normal să am arbitrul pe care l-am avut şi etapa trecută!"

Crăciunescu: "Eu nu stau să ascult toate acuzele şi să fac delegări după, ajung la spitalul 9 dacă aş face asta".

Etapa trecută, Dorin Mudura a fost asistent la meciul Sportul - Vaslui 1-0, iar mîine va oficia din nou la o partidă a moldovenilor. Vaslui joacă împotriva Oţelului pe teren propriu.

P: "Eu cred că se putea evita asta, din moment ce am făcut public acest lucru. Pot aduce probe video cu ce susţin".

C: "Tu poţi face aprecieri, te pricepi, ai fost un arbitru bun. Dar trebuie să înţelegi că eu nu pot lua în calcul toate chestiile acestea din presă. Dacă iau probe video de la tine, nu mai pot delega nici un arbitru la meciurile Vasluiului. În fiecare etapă sînt greşeli, eu pe cine mai deleg?"

P: "Arbitrii fac rău fotbalului. Pe mine mă toacă pentru că am fost un bun arbitru, nu?".

C: "Eu încerc să-i aliniez pe toţi şi cine poate merge mai departe, bine, cine nu, îl elimin. Chiar de la tine nu mă aşteptam la aceste reacţii. Adriane, lasă, echipa ta a jucat senzaţional în Europa, dar în campionat mult mai slab. Nu mai pune vina pe arbitraj".

Ion Crăciunescu i-a delegat la meciul Vaslui - Oţelul pe Alexandru Tudor şi asistenţii Adrian Vidan şi Dorin Mudura.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
opensource
opensource  •  04 Decembrie 2011, 13:54

...crapati carnatilor,nu sunt multe echipe care se pot lauda cu asemenea rezultate intr-un timp atat de scurt si nu prea cunosc multe echipe care au facut fata echipelor carora le face Fc Vaslui cu o echipa decimata de accidentari si cu interdictie la transferuri de un an si jumatate. Crapati fivar tarana usoara...! :-))

opensource
opensource  •  04 Decembrie 2011, 13:43
Postat de costy81gl pe 03 Decembrie 2011, 23:23

Stiulete, vezi ca esti pe locul 8 si trebuia sa fii pe 10 daca nu furai 2 meciuri. Mai lasa gargara

Tie-ti baga stiuletele adanc rau de tot azi, mai vb noi... :-))

opensource
opensource  •  04 Decembrie 2011, 13:40
Postat de bignuc pe 04 Decembrie 2011, 09:44

Arbitru bun pe naiba. porumboiu a fost un hot toata activitatea lui. Auzi la el sa-i aduca numai arbitri care-i convin. tupeu de tractorist, a fost avantajat de arbitri in cel putin 3 meciuri.

Cati ani aveai cand "tractoristu" arbitra in lume pe la campionate mondiale, europene si cupe europene!? Tare mai adora unii sa-si bage botu in laturi. ;-))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează