FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Porumboiu, atac la Vassaras: "Am crezut că e mai inteligent" » Pe cine vede în fruntea CCA

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2016 20:05

Adrian Porumboiu a declarat că e dezamăgit de evoluţia arbitrajului românesc de la venirea lui Vassaras în fruntea CCA. 

"Din păcate, arbitrii nu pun în aplicare ceea ce ştiu. Vassaras are o singură bilă albă: delegările la meciurile internaţionale au fost foarte bune şi a reuşit să promoveze arbitri români prin ifluenţa pe care o are la UEFA.  Dar, în rest, totul e fără cap şi fără coadă. 

Am crezut că Vassaras e mai inteligent, dar m-am înşelat. Nu are nicio legătură cu arbitrajul modern. Nu poţi să crezi că arbitrii greşesc din cauza presiunii.  Trebuia să-şi găsească un om de nădejde, care să ştie tot ce mişcă prin campionat", a declarat Porumboiu la TV Digi Sport. 

Fostul mare arbitru vede în Cristi Balaj cea mai bună soluţie pentru şefia CCA:

"Balaj ar putea fi o soluţie pentru şefia CCA, e un tip inteligent, echilibrat, n-am dubii că n-ar putea face faţă. Cunoaşte cam tot ceea ce trebuie să cunoască în România", a mai spus Porumboiu 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
andrei.f
andrei.f  •  24 Noiembrie 2016, 09:52

Alo Porumboiule, i-a dă tu porumbu celora cărora le-ai arendat pământul şi le-ai tras o ţeapă !

ray51
ray51  •  24 Noiembrie 2016, 08:45

Ca in toate domeniile din Romania, pe varfuri se zgaibara nulitatile iar oamenii de valoare stau in catunul lor. FRF-ul ar trebui sa faca macar o consultare cu arbitrii romani care au fost apreciati la nivel international.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  24 Noiembrie 2016, 04:02

Cred că un mandat al lui Porumboiu ar fi ok.Cu Balaj ucenic, apoi Balaj pe picioarele lui. Tudor e ieşit din cărți(Argăseală iese la pensie!), iar Crăciunescu e penibil şi depăşit...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează