FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Porumboiu: "Caro nu are nimic sfînt în el, ar îndura orice pentru bani, ne terorizează"

Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 octombrie 2010 00:00

Finanţatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, e tot mai şocat de atitudinea antrenorului spaniol Juan Ramon Lopez Caro şi de felul în care acesta lucrează.

"La Vaslui e vacanţă continuă. Lui Caro îi place să ne provoace, să-şi bată joc de noi, să creeze probleme la echipă, chiar şi atunci cînd nu-i mai zice nimeni nimic. Săptămîna asta a început cu minciuni sfruntate, că nu şi-a primit salariul. El face antrenamente de o oră şi un sfert, pe care le poate face oricine. Ar trebui să stea la teren cîte 3-4 ore pe zi. Noi vorbim cu el numai prin avocaţi.

El vrea multe milioane, mai mult de un milion, cum s-a vehiculat. Lucrurile scapă de sub control cu acest Lopez Caro. Noi am ieşit din toate competiţiile, ne mai agăţăm puţin de campionat, iar el nu se simte responsabil pentru nimic.

E în stare să se pună în genunchi şi tot nu pleacă. Omul e ciudat, apar  în presa din Spania tot felul de minciuni. Spania se face de ruşine că are un asemenea antrenor, nu noi.

Sperăm să o scoatem la capăt şi o vom face. Omul nu discută cu absolut nimeni, decît cu avocaţii, nu are nici un Dumnezeu. Vrea doar bani, i se pare lui că a descoperit o comoară, dar nu va reuşi ce îşi doreşte. El ne acuză că-l terorizăm la locul de muncă, dar, din contră, el ne terorizează pe noi, terorizează o echipă care a avut rezultate. Jucătorii ăştia nu pot sta în picioare. Eu cred că e rău intenţionat, a văzut şi Meme antrenamentele, s-a crucit.

După ce am ratat calificarea în Europa League, el a urmărit să luăm o decizie, dar îl anunţ că vom lua decizii cu cap, avocaţii lui sînt impertinenţi.

Noi trebuie să stăm şi drepţi cînd vorbim, el nu are nici un fel de treabă să pregătească echipa, nu se mişcă doi paşi pe teren. I-am creat toate condiţiile, n-a avut în cariera lui asemenea condiţii. Ştia că trebuie să joace cu Burdujan pe flancuri, dar îl joacă pe Campano, adus de el.

Noi am încercat să avem o discuţie cu el, împreună cu Meme. Imediat şi-a sunat avocaţii şi totul a rămas la acelaşi stadiu. Noi am încercat să cooperăm, dar nici nu vrea să audă, nu-l interesează absolut nimic.

Sper ca în curînd să rezolvăm totul, pentru că omul nu are nimic sfînt în el, se gîndeşte la bani şi ar suporta orice. N-am văzut în viaţa mea asemenea om. Am vrut să ajungem la un acord, i-am propus o sumă pentru a rezilia contractul, una consistentă, dar el cere nişte chestii incredibile. El nici nu intră în vestiar, comunică doar cu doi, trei jucători", a spus Porumboiu la "Premium Liga", de la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  04 Octombrie 2010, 10:19

mister porumb...cine l-a adus? cine se lauda prin presa ca "are antrenor galactic" ? cine urla ca a adus un antrenor cum nu a calcat pana acum prin Romania? Da-i milionul daca ai fost prost si i-ai propus un astfel de contract....si gata. Greselile...se platesc, nu-i asa? Sau te-a obligat el cu pistolul la tampla sa ii faci un astfel de contract? M-am saturat sa il vad pe acest taranoi moldovean cum se plange de cateva luni....pentru GRESEALA LUI. E penibil.

haxor
haxor  •  04 Octombrie 2010, 01:03

Norocul vasluienilor e ca au jucatori de valoare si prin talentul lor mentin echipa in viata si nu are nimic de aface cu antrenoru ori cu o tactica aplicata, merg saracii spre poarta de capul lor si la instinct si asta se vede.Vasluienii cu un bun antrenor ce-i aduce pe linia de plutire pot deveni fara doar si poate cea mai buna echipa romaneasca, dar ce sa-i faci cand ma uit la Porumboiu ca se incapatneaza si parca vad ca strica tot si pierde si milionu in anbitia lui totusi de neinteles.

haxor
haxor  •  04 Octombrie 2010, 00:56

Porumboiule incepi sa devii intradevar penibil si cu cat inbatranesti esti din ce in ce mai senil.Parca ai spus ca faci un pas in spate si te vad tot in atac!?E simplu, dai banu ala pleaca si-ti faci treaba,spaniolul nu e bleg si oricum ai muscat si in viata cand esti fraier esti pagubit si cu tot respectul dar e cazul tau.Nu te mai maimutari pe la tv, da banu si scapa de asta si fa liniste la echipa, ori lasa pe MM si nu te mai baga ca te punem in cratita cu Becali si aveam pretentii la tine...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close