FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC VASLUI 2-0

Porumboiu: "CFR e perfecţiunea mizeriei. Cînd nu face blaturi, umblă la arbitri"

Arbitrul Augustus Constantin l-a trimis în tribună pe Viorel Hizo, tehnicianul vasluienilor
Arbitrul Augustus Constantin l-a trimis în tribună pe Viorel Hizo, tehnicianul vasluienilor

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 20 septembrie 2011 10:46

Patronul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a vorbit despre arbitrajul de la partida pierdută aseară la Cluj, scor 0-2, meci care a declanşat un mare scandal între cele două cluburi.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

"Sînt foarte liniştit. În momentul în care te convingi de nişte lucruri, te linişteşti. Trebuia acordat avertisment pentru simulare la Sougou, care ar fi fost eliminat. În rest, reproşez un gol valabil al lui Wesley. Nu a fost ofsaid, iar portarul Mincă s-a oprit abia cînd mingea era în plasă. Au fost nişte atacuri mai mult decît dure pe care nu le-a sancţionat. Am primit în 2 meciuri 15 cartonaşe galbene. Nu vă puteţi imagina cît de dur jucăm. Situaţia este destul de evidentă. Cînd nu fac blaturi, cei de la CFR umblă la arbitri. CFR e perfecţiunea mizeriei.

La căderea lui Weldon nu se dă penalty, dar arbitrul putea să se agaţe de ceva ca să dicteze 11 metri. În repriza a doua, arbitrul părea un actor grăbit, nu ştia cum să grăbească lucrurile ca să se termine piesa mai repede şi să cîştige cine trebuie. O manieră penibilă de arbitraj, care nu a făcut decît să facă pe plac unora.

Sînt avizi după trofee, după titluri. Ei îşi umplu vitrina cu trofee, dar dacă ar vorbi trofeele alea, ar fi nenorocire. Zero e o cifră imensă pentru cît valorează acele trofee. Cei de la CFR umblă cu bani negri, ceea ce fac ei nu are nici o treabă cu ideea de competiţie, cu sportul. E o junglă, nu credeam că se va ajunge aici. Sezonul real al lui CFR este cel precedent, cînd nu au mai umblat la arbitri. Au făcut, fac şi vor mai face blaturi. Aşa se iau campionatele în România", a spus Porumboiu la televiziunea sportro.

Paszkany îi răspunde lui Porumboiu: "Vasluienii sînt ultimii care ar trebui să se plîngă de arbitraj"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
serggio
serggio  •  28 Septembrie 2011, 19:22

porumboiu ar trebui sa-si vada de treaba si sa nu mai comenteze aiurea.dupa meciul cu dinamo era foarte fericit,dar atunci nu a spus nimik de arbitraj,cand dinamo trebuia sa primeasca penalty in minutul 2 si eliminare pt jucatorul vasluiului......RUSINE

gspromania
gspromania  •  21 Septembrie 2011, 20:51

Cand un fost arbitru de duzina face astlef de afirmatii trebuie vazut ce urmareste! Cu totii stim ca doreste sa-si avantajeze echipa prin alte mijloace decat cele "ortodoxe"!

roby_
roby_  •  20 Septembrie 2011, 19:09

pentru a evita aceste scandaluri dati sonorul pe mute cand va uitati la meciuri pentru a nu fi influentati de comentariile aiurea a ofticatilor!!!CFR deranjeaza din nou anul acesta dupa transferurile facute clar favorita si trebuie opriti intr-un fel sau altul iar arsenalul (presa) deja isi face simtita prezenta in acest domeniu

Vezi toate comentariile (44)
Comentează