FOTBAL  »  LIGA 1  »  CFR CLUJ - FC VASLUI 2-0

Porumboiu: "CFR îl are pe Răzvan Zamfir, cunoscut că e blătuitor"

Răzvan Zamfir
Răzvan Zamfir

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 20 septembrie 2011 14:30

Patronul vasluian Adrian Porumboiu a continuat atacurile la adresa echipei CFR Cluj, care a cîştigat aseară meciul direct cu scorul de 2-0. CITEŞTE AICI CE A MAI SPUS PORUMBOIU DESPRE CFR CLUJ!

"Augustus are 10-12 ani în prima ligă, nu are cum să fie slab. Adailton solicită regulamentar să se respecte distanţa de 9.15 m, iar arbitrul, nervos, îi acordă cartonaş galben. Zidul era la 4 metri! Eu mă iau de Augustus Constantin şi de Ionel Popa. Nu înţeleg de ce îl ţine Comisia pe acest Popa pentru că nu are nici o treabă cu arbitrajul. Noi anul trecut am pierdut campionatul din cauza lui, la Braşov am primit un gol din ofsaid.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI CFR CLUJ - FC VASLUI 2-0!

Paszkany a venit ca un impostor în fotbal, a dat tunuri, a luat 50-60 de miioane de euro şi îmi spune mie să dispar din fotbal, că nu sînt de nivelul lui. Ce nivel are el? Eu am avut o carieră impecabilă, nu am făcut potlogării, ca el. Să rămînă el cu blaturile lui, mă retrag eu! Cei de la CFR nu sînt puternici, sînt găunoşi. Lucrurile găunoase nu dau nici o putere. Arbitrii tineri vor păţi la fel ca Bogaciu. Şi el a fost instruit şi a păţit ce a păţit. Nu a zis nimeni de penalty-ul primit de CFR la Galaţi. O să vedeţi că va cîştiga CFR şi la Cluj cu Oţelul! Ce poate să îmi facă la Comisie? Să mă împuşte? Îmi dă 3 miliarde amendă, nu poate să îmi pună botniţă!

CFR îl are acolo pe Răzvan Zamfir, care este cunoscut că e un blătuitor. E şi impresar, la un meci de-al Vasluiului îmi luase un jucător deoparte ca să îl impresarieze. Escroci! Eu pun cap la cap nişte lucruri care s-au întîmplat. Becali a spus că s-a oferit să îi cumpere un meci la Braşov în 2005", a spus Adrian Porumboiu la GSP TV.

Playtech: Ion Țiriac va da o mega-lovitură în Germania. Așa sigur își va spori mai mult averea


Comentarii (31)
ewwe
ewwe  •  22 Septembrie 2011, 13:41
Postat de nea_silica pe 20 Septembrie 2011, 20:41

De obicei nu sufar de scenarita. Totusi, acum am impresia ca Wesley a fost platit ca sa-l elimine pe Beto. Domn? stiulete stia prea bine, ca n-au sanse sa marce cu Beto in poarta. Drept, nici asa n-au avut...

ba au marcat ma ,da' nu s-a pus ...fiindca au jucat cu cfr

gspromania
gspromania  •  21 Septembrie 2011, 20:45

Frustrarea provine de la faptul de a nu avea o echipa competitiva doar pretentii !

archibald
archibald  •  21 Septembrie 2011, 10:40

porumbPORKULE esti plin de venin, esti o zdreantza................auzi curatenie la el cand trantea meciuri cu nemiluita ca arbitru....................rusine escrokule, rusine blatuitorule! poate pe cei tineri ii poti pacali dar pe cei care te-au vazut arbitrand............e imposibil.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează