FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Porumboiu: "Costly mi-a zis că impresarul său vrea să-l ducă la Rapid"

Costly
Costly

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iulie 2010 00:00

După ce Jean Pădureanu i-a acuzat pe cei de la Rapid că l-au contactat pe Junior Moraes fără acceptul Gloriei Bistriţa, un alt oficial îi arată pe giuleşteni cu degetul. Este vorba de această dată de Adrian Porumboiu, finanţatorul de la FC Vaslui. Acesta spune însă că a fost minţit de Costly că alb-vişiniii încearcă să-l ducă în Giuleşti.

" Costly încearcă să-mi forţeze mîna să-l las să plece pe o anumită sumă de bani. Vrea să se transfere tot în Liga 1, dar nu la CFR Cluj sau la Steaua. El mi-a zis că impresarul său vrea să-l ducă la Rapid. Am vorbit cu Dinu Gheorghe care mi-a spus că nu e nimic adevărat.

Costly e un mare mincinos. I-am pus casă şi maşină la dispoziţie... Cine vine cu 1,8 milioane de euro îl poate transfera", a spus Porumboiu la televiziunea sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
floryns
floryns  •  21 Iulie 2010, 11:03

porumboiule nu fi magar . aveam o impresie buna despre tine

haivasluiuhai
haivasluiuhai  •  21 Iulie 2010, 00:39

FORTZA VASLUI!! EVENTUL LA VASLUI!!! VASLUIAN PANA LA MOARTE!!!! RESPEKT

cismasuciprian
cismasuciprian  •  21 Iulie 2010, 00:15

leu_rapidistul ati ramas niste amatori saracii de voi de aia nu castigati nimic in veci,cica sa vina in ziua meciului ..muahahahha mah baiatule tu confunzi istoria rapidului cu ce-a a vasluiului? sau a oricarui club moldovean? revinoti...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează