FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - UTA

exclusiv // video Porumboiu critică arbitrajul pro-FCSB: „Cum să dai penalty, ce arbitru FIFA ești tu? Popescu zici că e un copac care a fost secerat!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 decembrie 2021 23:10 / Actualizat duminica, 05 decembrie 2021 23:26

Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru internațional, a comentat faza primului penalty acordat de arbitrul Marian Barbu în FCSB - UTA, din care gazdele au deschis scorul prin Florin Tănase. 

„Am văzut faza, dar mai bine nu o mai vedeam. Cum să dai penalty la faza aia, ce arbitru FIFA ești tu? Ești aproape de fază, la 3 metri. Dacă de la distanța aia nu vede bine, înseamnă că are o problemă de vedere. Te faci de rușine, să dai un așa penalty ca arbitru FIFA

Arbitraj penibil pro-FCSB: două penalty-uri INVENTATE!
FCSB - UTA
Arbitraj penibil pro-FCSB: două penalty-uri INVENTATE!

Probabil e o întrecere socialistă, cu ghilimelele de rigoare. «Hai să-i ajutăm pe unii, dar și pe ceilalți» (n.r. - aluzie la greșelile de arbitraj pro-CFR). Și toată lumea e mulțumită, nu mai zice nimeni nimic. Un arbitru care dă un astfel de penalty, aflat la 3 metri de fază, nu are treabă cu fotbalul, cu arbitrajul, cu nimic!”, a declarat Porumboiu la GSP Live.

Copilul ăla e învățat rău. L-am lăudat tot timpul pe Octavian Popescu. Dacă vedeți cum cade, zici că e un copac care a fost secerat. Îl ia și vântul, căzătura lui e ceva patologic. Nu e nimic de care să spui că ar fi circumstanțe de un sfert de penalty, nu-l lovește.
Adrian Porumboiu, fost mare arbitru internațional

Dedicație specială a lui Florin Tănase: a transmis un mesaj imediat după gol!
FCSB - UTA
Dedicație specială a lui Florin Tănase: a transmis un mesaj imediat după gol!
MM Stoica propune un nou sistem competițional pentru Liga 1: „Este excelent!”
FCSB
MM Stoica propune un nou sistem competițional pentru Liga 1: „Este excelent!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
ripensistu
ripensistu  •  06 Decembrie 2021, 16:12

Tava Popescu este foarte urat, nici macar nu are cei 7 ani de acasa.

orlick
orlick  •  06 Decembrie 2021, 14:42

La primul penalti, comentatorii au spus ca nu se vede clar, nicio reluare nu arata clar ca nu a fost contact. Daca era vorba de CFR,spuneau toti, in cor, sa dam credit arbitrului, pentru ca era aproape. La al doilea penalti e mai interesant. Unghiul din care e facuta poza cu "mingea afara" poate fi inselator. Daca ai cunostinte minime despre jocul de fotbal, stii ca linia de fund poate avea grosimea de maxim 12 cm. In poza din articol, partea inferioara a mingii pare sa fi depasit linia cu vreo 8-9 cm (distanta de la baza mingei la tusa e putin mai mare decat jumatatea grosimii liniei). Diametrul mingei este de 21,8 cm, deci raza este de 10,9. Cum 10,9 e mai mare decat 9, e clar ca mingea nu a depasit linia cu toata circumferinta.

chronic_6_0
chronic_6_0  •  06 Decembrie 2021, 11:44
Postat de Madalin Gelu pe 06 Decembrie 2021, 08:07

arbitri de genul asta trebuie scosi din arbitraj nu suspendati sau trimisi la liga a doua pentru ca si acolo ar facea praf meciurile hai ca odata se poate scuza ca gresesti dar cand se greseste de mai multe ori flagrant nu mai exista scuze

daca ar fi scosi din arbitraj toti care au favorizat cfr, nu vor mai fi arbitrii in romania

Vezi toate comentariile (9)
Comentează