FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARATIE

Porumboiu: "Cum o face Tudor dragoste?!"

Articol de - Publicat miercuri, 05 martie 2008 00:00

Fostul mare arbitru FIFA, Adrian Porumboiu, a explicat ieri care crede că ar fi marele defect al lui Alexandru Tudor. "E un arbitru foarte bun, un om extrem de corect, dar, din păcate pentru el, este mult prea rigid. Glumind, chiar nu-mi închipui cum face dragoste", a spus finanţatorul Vasluiului la Sport Total FM.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (49)
 •  05 Martie 2008, 20:27

dati-mi arbitrii care o sa arbitreze meciurile stelei pana la finele campionatului si eu a sa va dau o lista cu 13 arbitri corupti. DNA trebuie doar sa urmareasca firul.

 •  05 Martie 2008, 20:05

Pur si simplu cred ca Tudor nu a vrut sa dicteze 11 metri pentru Cluj. M-am uitat in repetate randri la faze si constat ca decizia de a nu acorda este premeditata. de fapt ne aflam in acelasi stadiu ca in etapa 25 de anul trecut cand steaua a cumparat meci dupa meci pentru a ajunge pe locul 2. cu sigurant vor urma inca 14 arbitraje partinitoare la meciurile Stelei. Doar trebuie sa o scoata tata "campeoana", locul 1 cu coronita ca sa poata mamita, mamitica si bisisica sa o duca in excursie la Liga Campionilor.

 •  05 Martie 2008, 16:01

IMI ESTE LEHAMITE DE ATATA RAUTATE! INCA NU V-ATI SATURAT? CHIAR N-AVETI ALTCEVA MAI BUN DE FACUT?

Vezi toate comentariile (49)
Comentează