FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Porumboiu: "Dacă eram la CCA, sigur nu era starea de asediu care e acum" ;)

Articol de GSP - Publicat luni, 15 februarie 2010 00:00

Patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, consideră că s-ar fi descurcat mai bine decît Ioan Igna în administrarea situaţiei existente în acest moment în arbitrajul românesc.

"Nu vreau sa par lipsit de modestie, dar pot sa spun ca, daca eram la conducerea arbitrajului romanesc, cu siguranta nu ar fi fost sub nici o forma sub starea de asediu in care e acum.

As fi reusit, impreuna cu colaboratorii pe care i-as fi avut alaturi de mine, sa facem un corp de arbitri care sa fie priviti cu admiratie si care sa dea dovada ca isi respecta meseria", a mai spus Porumboiu.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
 •  16 Februarie 2010, 00:25

pentru cei care au incredere in porumboiu:revedeti faza din 2007 vaslui-bistrita la 2-2 penalty pt vaslui,este una antologica,unica in analele fotbalului,un moldovean cade lovit de vant,bocaneala executa, 3-2 pt porumboiu!!!Nu uitam si nu iertam!

corneliu90
corneliu90  •  15 Februarie 2010, 23:38

Pai du-te la CCA.Pe mine unul nu m-ar deranja daca tu ai fi presedinte (patron) de club si presedintele CCA.Cred ca putem avea incredere in Porumboiu.

gabriv
gabriv  •  15 Februarie 2010, 23:37
Postat de pe 15 Februarie 2010, 23:22

@gabriv : Cred ca investesti tu mai mult decat Porumboiu. Are tot dreptul sa vorbeasca.

Naivitatea este scuzabila, sunt "sigur" ca patronii din fotbalul romanesc nu au nici un alt interes decat sa ne ofere noua spectacolul fotbalistic...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează