FOTBAL  »  Superliga  »  PROTESTEAZĂ

Porumboiu: "Decizie abuzivă"

Articol de - Publicat joi, 27 martie 2008 00:00

Adrian Porumboiu a fost suspendat din activitatea sportivă timp de două luni şi amendat cu 12 000 de lei, pentru declaraţiile făcute la adresa centralului Andrei Ioniţă, care a condus partida FC Vaslui-Universitatea Cluj (scor 0-0)

Finanţatorul Vasluiului nu este de acord cu suspendarea şi o consideră abuzivă. "Hotărârea Comisiei nu este corectă. Consider că este măsură abuzivă. Ceva este cusut cu aţă albă", a spus Porumboiu, care însă nu contestă sancţiunea pecuniară, în valoare de 12 000 de lei. "Cei de la Comisie îmi vor demonstra că sunt corecţi doar atunci cînd şi cei care au promovat un arbitru pe pile îşi vor da demisia. Nu putem ca noi, conducători de cluburi, să fim călcaţi în picioare, când vedem că suntem conduşi de asemenea arbitri, care nici măcar în Liga a treia nu pot să arbitreze. Când îşi vor da demisia, atunci să mă suspende şi pe mine. Măsura este mai mult decât abuzivă", a conchis Porumboiu.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (9)
 •  28 Martie 2008, 02:22

Cred ca am citit gresit!!! Ai spus cumva: 'decizie abuziva'? Daca, da, inseamna ca tot ceea ce ai spus pana acum cu atata nerusinare incepe sa se intoarca impotriva ta Ai fost arbitru,dar nu ai taria sa spui clar ca cineva a gresit, daca interesul tau nu era in joc. Iar la greseli minore, fazele de joc au parasit creerul tau bogat si au ramas acolo doar trasaturile unei fete de arbitru. Totusi, la un chip si un fizic gen Brad Pitt, totul este scuzabil. RUSINE fost arbitru FIFA

 •  27 Martie 2008, 20:26

steaua, esti penibila..., suporterii drogati... la fel... VA ASTEPTAM LA VASLUI SI...O SA PLECATI CA ANUL TRECUT...!!!

 •  27 Martie 2008, 19:52

cand se mai intampla cate o chestie nasoala,mai aflam si noi ca arbitrul cutare e finul lui cutare,sau fiul tatalui care e var primar cu nu stiu cine,sau ca la nunta lui a fost nu stiu cine cu gipanu care a ramas pe masa,sau ca s-a-nsurat in taina cu fata lu' nu stiu cine,in rest toata lumea e multumita de spectacolul sportiv.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează