FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA 2-0

Porumboiu e în formă » Fostul arbitru a comentat cu umor palma primită de Cojocaru de la Budescu

Articol de GSP - Publicat joi, 13 august 2015 12:30

Meciul dintre Astra și Steaua, scor 2-0, a fost plin de faze controversate, iar una dintre ele a avut loc în minutul 69, cînd Budescu i-a dat o palmă portarului Cojocaru.

Fotbalistul giurgiuvenilor n-a mai ajuns la o minge în adîncime și în timpul alergării i-a dat o palmă intenționat goalkeeperului Stelei, însă arbitrul Sebastian Colțescu i-a arătat doar cartonașul galben.

"Eu cred că Budescu l-a confundat pe Cojocaru cu Colțescu. Cred că a vrut să îi dea o palmă lui Colțescu să îl trezească, «ți-ai făcut treaba, lasă-ne să jucăm și noi»", a spus Adrian Porumboiu la Dolcesport.

Meciul a fost influențat de arbitrajul lui Sebastian Colțescu și a brigăzii sale, Stelei fiindu-i anulate trei goluri.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
robert1205
robert1205  •  13 August 2015, 23:24

Pacat ca steaua se ascunde in spatele deciziilor de arbitraj. Cand incasezi 4 goluri de la Partizan cine mai este de vina ?! Adevarul este ca Steaua este pe un drum gresit fara suporteri si cu multi jucatori straini fara valoare cu salarii prea mari pentru ce ofera/livreaza.

adriann_
adriann_  •  13 August 2015, 21:11
Postat de Andreea Mihaela pe 13 August 2015, 17:53

porumboiu este stelist de cand se stie lumea pentru ca la primul gol a fost fault in atac si la al treilea gol ofsaid mare.Unde a gresit coltescu?Si unde tusierii? Cand era la Vaslui dn-ul porumboiu i-a dat campionatul stelei asa ca sa nu-si mai dea cu parerea.

Nu numai ca le-a dat campionatul, dar pe urma tipa si ca l-au tradat jucatorii =)) Mare om, mare caracter si asta...

1592554174323549
Flondor Mihai  •  13 August 2015, 20:32

oameini buni treziti va , gazetarilor reveniti va. aveti o zi intreaga decand tot bateti in arbitrul ala. ce a facut? a anulat 3 goluri fcsb ului si care au fost anulate corect AM O INTREBARE PT DUMNEAVOASTRAS CEI CARE SCRIETI ARTICOLE : DACA ERA ASTRA IN LOCUL FCSB ULUI MAI FACEATI ATATA ZARVA? ASTEPT RASPUNSUL DUMNEAVOASTRA DOMNILOR ZIARISTI

Vezi toate comentariile (29)
Comentează