FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI

Porumboiu explică într-o manieră amuzantă de ce nu se putea bate la titlu cu FC Vaslui + Suma uriașă pe care a investit-o: "Puteam face echipă de 7 stele, tot nu conta"

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 iulie 2017 17:48

Adrian Porumboiu spune, rușinat, suma astronomică pe care a investit-o la FC Vaslui, fără să reușească să câștige vreun trofeu. Acuză sistemul de atunci și dă un exemplu amuzant. 

"Politicul a avut un rol major, dar și cei care erau deasupra politicului. Numai un nebun ca mine putea să creadă că se putea bate cu CFR Cluj.

Primarul de la Vaslui, când venea pe la București oprea la Sinești, scotea parizerul din pungă și mânca cu muștar. Primarul de la Cluj, când venea la București era prim ministru. E reală asta și îmi place să o spun.

N-a fost numai de echipă, puteam să fac echipă de 7 stele și tot nu conta. Am investit foarte mult la club, mi-e și rușine să spun! 50 de milioane de euro? Nu chiar, dar e pe aproape.

Luasem și eu nebunia de sisteme de joc, de cum joacă echipa. Mă apucasem să văd și cum joacă adversarii. Eu îmi asum chestiile astea, nu caut scuze", a declarat Porumboiu la TV Dolce Sport.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
mosykw1
mosykw1  •  09 Iulie 2017, 10:24

CFR Cluj,Urziceni si Otelul au fost echipe patronate de oameni apropiati PDL-ului.Chiar credeti ca meritau sa castige campionatul?CFR face acea regie cu U Cluj ,primul an cu un penalty facut de unul care dupa meciul ala a dispatut.Aldoilea meci este cel cu bataia regizata din vestiare.Urziceni castiga la Dinamo cu arbitrul ala spaniol.Otelul imi aduc aminte ca a batut acasa intr-un meci spre sfarsitul campionatului in min.95,cu 2-1,nu mai stiu pe cine,dupa un hent in careu vazut de pe luna.Asa ca meritele lor nu prea au existat!

caminero
caminero  •  09 Iulie 2017, 08:19
Postat de ertyuiop pe 08 Iulie 2017, 19:17

Un conducator de club execrabil, mentioneaza CFR ca ar fi avut mare influenta politica insa a pierdut titlul si in fata Otelului echipa fara sprijin al administratiei locale cu un patronat dezinteresat de fenomen....spre aducere aminte conducerea cu care Otelul a castigat titlul a fost identica cu cea care a creat echipa FC. Vaslui, singura diferenta fiind faptul ca la Galati conducatorul a fost lasat sa lucreze. In 2011 porumboiu a schimbat antrenorul Lopez cu Hizo dupa 7 etape, ce vreti mai clar?

Ahem ... Oțelul a fost și ea "împinsă" spre cîștigarea titulului, la fel ca ;i CFR sau Urziceni, pentru ca să intre banii de ChL în buzunarele cui trebuie, via răposatul Adamescu. Îți aduc aminte că Oțelul a falimentat exact din cauza asta, că nu mai aveau banii cîștigați chipurile pe teren. De ce? pentru că banii de fapt NU au fost cîștigați pe teren.Simplu!

utaaradan
utaaradan  •  08 Iulie 2017, 21:26

Daea n-are ursul coada ! de punctele pe care le cedai ***, nimic ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează