FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - PETROLUL 0-0

Porumboiu i-a pus la zid pe jucători: "Yero Bello şi Gerlem sînt de pe altă lume"

Porumboiu a pus din nou tunurile pe jucători
Porumboiu a pus din nou tunurile pe jucători

Articol de , - Publicat luni, 01 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 31 iulie 2011 21:06

După ce şi-a făcut praf echipa la finalul meciului cu Twente, finanţatorul Adrian Porumboiu i-a pus din nou la zid pe jucători după partida cu Petrolul.

Yero Bello şi Gerlem nu au scăpat de gura finanţatorului, acesta considerîndu-i principalii vinovaţi pentru egalul din meciul cu Petrolul, partidă în care galben-verzii au jucat cu un om în plus timp de o repriză.

"Yero Bello este de pe altă planetă. E indolent şi de o nesimţire fără limite. Cei care-i spun «Zero» Bello exagerează, mai are mult pînă ajunge la zero. La fel şi Gerlem. Îi mai trebuia o vestă de la circulaţie pentru că dădea tot timpul din mîini", a declarat Porumboiu.

Acesta a fost mai înţelegător cînd a venit vorba de Viorel Hizo şi spune că Vasluiul va ajunge la turaţie maximă abia din etapa a patra. "Peste două etape vom fi de luat în seamă. Nu am ce să-i reproşez lui Hizo, am avut multe ocazii, dar nu am dat gol. Trebuie să fim optimişti pentru meciul cu Twente de miercuri, va fi cu siguranţă altceva", a încheiat patronul vasluienilor.

INBOX:
- Fundaşul Petrolului, Nenad Djurovici, a fost înlocuit în minutul 27 al meciului cu FC Vaslui din cauza unei accidentări. Acesta s-a lovit la ligamentele piciorului drept şi la o primă investigaţie se pare că va lipsi cel puţin o lună de zile.
- Formaţia ploieşteană va disputa o partidă amicală în această pauză competiţională, în deplasare, împotriva Gloriei Buzău. Datele de disputare a partidei urmează să fie stabilite zilele următoare.
- Adrian Porumboiu: "Florin Costea este un jucător liber de contract şi foarte valoros. Pe noi ne interesează astfel de jucători."

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (4)
hristac
hristac  •  01 August 2011, 09:51

nea adi.. ai cam ciordit la greu cu arbitrul !@ pacat de banii pe care-i bagi ! ce naiba nici cu ajutor nu poti bate ?

ionutchiscop
ionutchiscop  •  01 August 2011, 09:13

AM FOST LA MECI SI S-A VAZUT CLAR CA, GHERLEM A FOST CA O NUCA STRICATA LA MECIUL CU PETROLU! DEZAMAGIRE MARE!

vasglo
vasglo  •  01 August 2011, 08:48

Ai grija, nea Porumb, ca-i distrugi psihic pe jucatori!:))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează