FOTBAL  »  LIGA 1  »  FC VASLUI-RAPID | SÎMBĂTĂ, GSPTV ŞI FAZE VIDEO PE GSP.RO, ORA 21:15

Porumboiu: "Ideea de a mă retrage din fotbal prinde contur"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2009 00:00

Adrian Porumboiu, patronul echipei din prima Ligă, FC Vaslui, spune că nu s-a răzgîndit în privinţa retragerii sprijinului faţă de echipa moldavă şi spune că o calificare în cupele europene ar putea schimba decizia sa.

"Ideea de a mă retrage din fotbal prinde din ce în ce mai mult contur, însă voi încerca să nu mai discut prea mult pe tema asta. După terminarea campionatului am să vă anunţ oficial. Dupa ce s-a întamplat în acest campionat, nu am un gust prea dulce.

Dacă eram mai sus în clasament poate nu mai ajungeam la decizia asta. Cei care vor veni în locul meu cred că se vor descurca foarte bine. Pentru locul pe care este Vasluiul acum, nu le trebuie mai mult de 3 milioane de euro", a spus Adrian Porumboiu pentru Sport Total FM.

 

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (11)
 •  28 Mai 2009, 09:04

MISTO CU INERNETUL ASTA. SI CEI CARE NU AU DUPA CE SA BEA APA, AU POSIBILITATEA SA-I DE SFATURI LUI PORUMBOIU. IN REALITATE EI TREBUIE SA STEA LA RAND CA PORUMBOIU SA LE DEA VOIE SA-I LEGE SIRETURILE SAU SA-I LUSTRUIASACA PANTOFII.

 •  27 Mai 2009, 22:22

90%din toti care au lasat comm.sunt ieseni rapanosi.stati linistiti ca nu se lasa nea.adi.se joaca cu voi,cei care urati vasluiul,...sunteti destui.LA ANU LUAM CAMPIONATUL.FORTZA GALBEN VERZII.

 •  27 Mai 2009, 19:20

Lasa-neee, lasa-neee ca ne-ai plictisit! Inscriete in calificari la Virgil Iantu ca prea spui lucruri traznite!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează