FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Porumboiu îi ameninţă pe rapidişti: "Să-l ia pe Milisavljevici, dar va fi suspendat cel puţin 6 luni"

Milisavljevici la un antrenament cu FC Vaslui
Milisavljevici la un antrenament cu FC Vaslui

Articol de GSP - Publicat joi, 15 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 15 martie 2012 11:36

UPDATE Adrian Porumboiu a comentat despre eventualul transfer al lui Milisavljevici la Rapid: "Văd că Rapid ia jucători numai de la Vaslui. Milisavljevici a fugit de la echipă, să se ducă la Rapid. Dar vom obţine cel puţin 6 luni de suspendare pentru el".

 

Gazeta Sporturilor a scris azi că giuleştenii i-au găsit înlocuitor lui Ezequias Tavares, fotbalist al cărui contract expiră peste două luni şi jumătate. Acesta a Nemanja Milisavljevici (31 de ani) de la Vaslui.

În prezent, sîrbul e fugit de la echipa moldavă încă din ianuarie, după un conflict cu Adrian Porumboiu, iar la vară va fi şi el liber de contract. Asta susţine fotbalistul pentru că vasluienii afirmă că jucătorul mai e legat de echipă pentru încă un an!

Fundaşul stînga nu vrea să comenteze şi spune că nu poate vorbi despre o eventuală venire a sa în Grant: "Deocamdată, nu pot vorbi despre Rapid sau altă formaţie. Vedem la vară ce va fi, acum vreau să-mi rezolv situaţia cu Vasluiul".

Dacă mutarea se va oficializa, Milisavljevici va deveni al doilea fotbalist, după Milos Pavlovici, care va ajunge în Grant dintre cei cărora Constantin Zotta le-a dat sms-uri înaintea partidei directe din decembrie. Atunci, Porumboiu a anunţat că preşedintele rapidist i-a contactat pe Pavlovici, Milisavljevici, Milanov şi Sînmărtean, iar formaţia din Grant ar trebui să fie pedepsită de comisiile Ligii. Primilor trei le-ar fi transmis că sînt doriţi în Grant, iar ultimului i-a promis un transfer în Rusia, pe un salariu foarte mare, mutare ce nu s-a realizat în pauza de iarnă.


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
86steaua
86steaua  •  15 Martie 2012, 16:28

Din cate stiu eu, milisavlievic ,are 27 de ani,sper sa nu gresesc(cel putin asa am gasit pe 2 surse:wikipedia si transfermarkt)

86steaua
86steaua  •  15 Martie 2012, 16:22

Nici nu se poate face comparatie intre cei 2:ezequias e fundas de meserie in timp ce nemanja e extrema(chiar una ofensiva).La vas ui a jucat fundas doar ca n-avaeu aia pa cine sa bage acolo da el clar nu e fundas,s-a vazut ca se chinuie acolo.

ministry112
ministry112  •  15 Martie 2012, 13:55

Eze e mai bun decat asta:|...o sa plangem dupa el o sa vedeti

Vezi toate comentariile (7)
Comentează