FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - FC BRAŞOV, AZI, 19:00, DIGI SPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Porumboiu îl atacă pe Kovacs: "Nu are ce căuta aici. Un şmecher făcut arbitru la apelul de seară"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 22 martie 2012 15:21

Adrian Porumboiu, patronul echipei FC Vaslui, a comentat prestaţia pe care arbitrul Istvan Kovacs a avut-o la partida Oţelul Galaţi-Dinamo Bucureşti, partidă încheiată la egalitate, 1-1, menţionînd că acelaşi arbitru a distrus meciul Astra Ploieşti-FC Vaslui (1-1), de acum un an.

“Noi nu avem nici o implicare cu nici un arbitru. Acum doi ani, cînd spuneam că acest Kovacs nu are treabă cu arbitrajul, toată lumea mă făcea nebun. Ăsta-i arbitru? Un roşu care s-a dat extrem de suspect, iar al doilea penalty în aceeaşi notă de arbitraj. Şi noi am fost loviţi de acest sindrom “Kovacs”, anul trecut la Astra unde am pierdut campionatul în minutul 95", a declarat Porumboiu la Sport Total FM.

Patronul vasluienilor a adăugat: "Tot ceea ce am spus despre el rămîne valabil şi o spun şi acum: nu are ce să caute în arbitraj! Un şmecher făcut arbitru la apelul de seară. Nu ştiu cum naiba mai este delegat în continuare. Are o singură şansă, să se lase de această meserie!“.

FC Valui joacă astăzi, de la ora 19:00 (în direct pe Digi Sport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO şi M.GSP.RO), cu FC Braşov.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
bozgor
bozgor  •  23 Martie 2012, 18:50

bai cocene obosit am auzit ca in meciul cu dinamo te arbitreaza ori kovacs ori jiji , ce te faci?

ewwe
ewwe  •  22 Martie 2012, 18:04
Postat de valyomanyd pe 22 Martie 2012, 16:42

Hai bre nea Adriane, ce naiba, joci teatru cu noi, nu cumva dupa prestatia lui kovacs, etapa viitoare esti beneficiarul principal (Dinamo v-a juca fara,Grigore,Luchin si Niculae), ne crezi fraieri ?

eu zic nici o echipa la ora actuala nu prea joaca mare lucru ...iar Dinamo cu atat mai mult n-are nici o treaba cu fotbalul ,....Vasluiul i-a batut pe unde i-a prins ,asa ca nu e cine stie ce avantaj ca nu joaca Niculae sau Luchin....daca-s buni castiga .... ... si ar trebui sa ia exemplul Vasluiului din E.L unde i-au batut pe Sporting fara Wesley sau Canu ....

valyomanyd
valyomanyd  •  22 Martie 2012, 16:42

Hai bre nea Adriane, ce naiba, joci teatru cu noi, nu cumva dupa prestatia lui kovacs, etapa viitoare esti beneficiarul principal (Dinamo v-a juca fara,Grigore,Luchin si Niculae), ne crezi fraieri ?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează