FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI

Porumboiu îl "toacă" serios pe Şumudică ;) » "Aşa ceva n-am mai văzut!"

Articol de GSP - Publicat luni, 10 septembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 11 septembrie 2012 12:32

Marius Şumudică a ratat calificarea în grupele Europa League, fiind învins de Inter, dar n-a fost menajat de Adrian Porumboiu. Presiunea de la Vaslui a avut impact puternic asupra lui "Şumi", care spune că n-a mai întîlnit o astfel de situaţie la nici un alt club

" Presiunea ca la Vaslui nu am găsit nicăieri. Aici este cel mai greu. Vaslui este o echipă cu pretenţii unde se vrea performanţă, iar conjunctura a făcut ca eu să preiau echipa cînd era în construcţie.

Dacă îţi vin jucători peste noapte e greu să ai rezultate imediate şi din acest punct de vedere simt o presiune aparte", a declarat Marius Şumudică pentru Dolce Sport.

FC Vaslui e pe locul 4 în acest moment, cu 12 puncte după 7 etape.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
daser
daser  •  12 Septembrie 2012, 13:51

Cand a fost adus Lopez Caro la Vaslui, Porumboiu spune ca in 3 ani v-a luat titlul. Ei bine, asta e al 3-lea an. Deci s-ar putea sa fie ultimul sezon cu Porumboiu la echipa.

rapidesteviatamea
rapidesteviatamea  •  10 Septembrie 2012, 22:42

EU TOT SPUN DE CATIVA ANI K SUMUDICA ESTE UN ANTRENOR BUN ,NU ARE NEVOIE DECAT DE TIMP PENTRU A FACE PERFORMANTA,MIE UNUL MI-A PARUT EXTREM DE RAU CAND A FOST DAT AFARA DE LA RAPID MAI ALES K 30 DE ETAPE A FOST MUNCA LUI SI PENTRU CARIERA LUI CALIFICAREA CU RAPID INTR-O CUPA EUROPEANA ERA K O MANA CEREASCA. ACUM K INCEARCA UNII SA-L DOBORE ASTA ESTE STITI CUM SE SPUNE IN VARF AJUNGI REPEDE MAI GREU ESTE SA TE MENTII ACOLO SAU CINE NU ESTE PUTERNIC NU ARE DUSMANI,CAPUL SUS SUMY SI BAFTA LA VASLUI.

kefren1990
kefren1990  •  10 Septembrie 2012, 22:38

Sumi si reghe mi se par cei mai buni antrenori tineri la ora actuala. Au facut treaba oriunde s-au dus.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează