FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Porumboiu îşi scrie memoriile: "Cînd cineva îmi spunea să ajut o echipă dădeam pe dos penalty de-al dracului"

Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 19 aprilie 2012 19:32

Patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, va fi subiect de carte. Fostul arbitru a hotărît să-şi pună viaţa pe hîrtie şi promite de pe-acum că vom avea ce citi.

"O să apară totul într-o carte. Au fost persoane foarte importante care îmi spuneau mai direct, mai nuanţat, să ajut o anumită echipă. Eu făceam însă pe dos. Am dat odată un 11 metri la un meci de îmi venea mie să rîd, dar l-am dat de-al dracului. Ce, eu eram trimis de formă acolo?!

Va fi o carte despre cariera şi viaţa mea. Cu lucruri picante, fapte care s-au petrecut. Eu voi povesti şi cineva o să o scrie. Se referă şi la cariera de arbitru, dar şi la perioada după ce am devenit patron", a dezvăluit Porumboiu la Contraatac de pe GSPTV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
fibra
fibra  •  20 Aprilie 2012, 15:47

Esti unul din marii hoti,chiar peste Dan Petrescu(fibra),Zotta,Ionel Ivan,Marcel Lica,Balaj,Tudor,Kovacs,Serea,Danciu si multi altii. Ai urlat insa mereu din gura de sarpe cit de cinstit esti.Las-o jos ca macane!Ca de obicei cel mai mare hot striga hotii.

bignuc
bignuc  •  20 Aprilie 2012, 07:55

stiulete, cand vor muri toti cei care te-au vazut arbitrand si care stiu ce hot erai poate te va crede cineva.

merace
merace  •  19 Aprilie 2012, 23:24

Multi mari escroci gasesc o solutie sa scoata bani si din povestirea propriilor escrocherii, dupa ce ele s-au prescris sau dupa ce au fost prinsi, sau cand nu le mai pasa daca sunt prinsi... Nu stiu daca e cazul cu toti escrocii din fotbal, dar toate dezvaluirile astea ii pun in lumina proasta pe toti cei care nu recunosc, fiindca impresia ca in fotbal e o mare mafie nu poate fi stearsa de sinceritatea unora mai curajosi. Iar eu, chiar daca sunt fan fotbal, nu mai merg la meciuri si nu mai dau doi bani pe fotbal, cat timp vad ca ei, patronii si forurile din fotbal, fac afaceri grase din fotbal fara sa faca si fotbal curat.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează