FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Porumboiu l-a pus pe lista Stelei » Cum a ajuns Celeban să evolueze ca fundaş central

Celeban şi-a exprimat intenţia de a juca pentru Steaua
Celeban şi-a exprimat intenţia de a juca pentru Steaua

Articol de - Publicat sambata, 27 iulie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 26 iulie 2013 20:29

Patronul Vasluiului e cel care a insistat să fie folosit Celeban ca fundaş central.

Piotr Celeban, fundaşul de 28 de ani pe care Steaua a pus ochii ca să-şi întărească defensiva, după ce Vlad Chiricheş o va părăsi, a ajuns să joace pe postul de stoper datorită lui Adrian Porumboiu. În vara trecută, vasluienii intenţionau să-l cedeze pe Milanov în Ghencea şi l-au adus pe polonez pentru a-l înlocui pe bulgarul care intrase în ultimul an de contract.

Daniel Stanciu, care în perioada aceea ocupa postul de manager al moldovenilor, a explicat la sport.ro: "L-am ales pe el pentru că era polivalent. În ultimul său sezon la Slask Wroclaw jucase fundaş central în 7 partide. Am zis că la nevoie îl putem folosi şi noi în centru. Apoi, domnul Porumboiu a observat că are un joc aerian foarte bun şi a insistat să fie utilizat în centrul apărării".

Apoi, întrebat dacă Celeban s-ar integra în sistemul Stelei, Stanciu, care a activat o scurtă perioadă şi la Steaua în această vară, a spus: "Categoric, da! E unul dintre cei mai buni fundaşi din ţară. Acum, nu ştiu cît de real e interesul roş-albaştrilor pentru că n-am mai vorbit cu nimeni de acolo în ultima perioadă. Totuşi, cît am fost la Steaua, Gigi Becali mi-a zis în repetate rînduri că-l vrea pe polonez. Eu zic că steliştii ar face o afacere bună dacă l-ar aduce".

700.000 de euro este suma pe care ar solicita-o FC Vaslui în schimbul lui Celeban

"Celeban are un joc aerian foarte bun. Nu e o surpriză că a înscris de 7 ori în sezonul precedent. Îi place golul şi e foarte periculos la fazele fixe" (Daniel Stanciu, fost manager al Vasluiului)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Vreau să ascult imnul Ligii"
Adi Popa a declarat la Dolce că abia aşteaptă să audă imnul Ligii Campionilor după ce Steaua se va califica în grupele competiţiei: "Ca suporter am auzit imnul Ligii, dar sper să îl aud şi ca jucător în grupe. Champions League nu e o obsesie, dar bineînţeles că e un obiectiv primordial. Noi tratăm toate meciurile la fel, intrăm la victorie cît mai conectaţi şi încercăm să ne facem treaba cît mai bine. În plus, mă gîndesc să păstrez tradiţia şi la 25 de ani să iau titlul 25".

"Adaptarea a fost grea"
Nicuşor Stanciu a venit în această vară de la FC Vaslui şi a dezvăluit în Fanatik că adaptarea la Steaua a fost una dificilă: "Chiar dacă am venit de la o altă echipă cu pretenţii, la Steaua antrenamentele sînt altfel. A fost foarte grea adaptarea. N-aş vrea să fac acum o diferenţă între antrenamentele de la cele două formaţii, că unele sînt mai bune, altele nu. În Ghencea chiar m-am resimţit la început şi încă mai am de muncit ca să mă adaptez sută la sută".

De mîine, în Georgia
Reghecampf a decis ca echipa să plece începînd de mîine în Georgia în vederea pregătirii primei manşe din turul 3 preliminar al Champions League. Steaua va juca marţi, cu începere de la ora 19:00, contra celor de la Dinamo Tbilisi, revenirea în ţară fiind programată imediat după partidă. Pînă în acest moment, nici un post de televiziune din România nu a achiziţionat drepturile de transmisie a întîlnirii. "Nu văd cine ne-ar putea încurca în acest moment, poate doar noi singuri", a precizat Gabi Iancu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
marius.ad
marius.ad  •  27 Iulie 2013, 14:52
Postat de aus9999 pe 27 Iulie 2013, 11:33

Ce atata surprindere sau nu a inteles toata lumea ca agricultorul,patron,presedinte, e si antrenor.Schimba antrenorii ca pe sosete iar echipa are o unica performanta.bate pe dinamo .sper ca maine sa piarda si fostul arbitru sa inteleaga ceea ce a inteles pana si Becali.E nevoie de profesionism adevarat pentru a face performanta.un salut.

Pai ba prostalaule tu il compari pe Becali cu Porumboiu?De cand e totuna sa pasti oi si sa vinzi iaurt in piata cu a fi fotbalist,arbitru si observator zeci de ani??Nu mi se pare cu nimic mai priceput Ilie Stan, Sumudica sau Gabi Balint decat Porumboiu,asa ca lasa-ne cu opiniile tale..

aus9999
aus9999  •  27 Iulie 2013, 11:33

Ce atata surprindere sau nu a inteles toata lumea ca agricultorul,patron,presedinte, e si antrenor.Schimba antrenorii ca pe sosete iar echipa are o unica performanta.bate pe dinamo .sper ca maine sa piarda si fostul arbitru sa inteleaga ceea ce a inteles pana si Becali.E nevoie de profesionism adevarat pentru a face performanta.un salut.

daniels7714
daniels7714  •  27 Iulie 2013, 08:24
Postat de alpin pe 27 Iulie 2013, 06:30

Daca Meme ar avea un minim de decenta - de "onoare" nu poate fi vorba - ar pleca de la Steaua! In liniste, sa nici nu se stie ca a trecut pe acolo!!

Nuuuuuuu ... mai lasa-l un pic poate-i rupe cineva oarele ... pt ca daca pleaca devine un fraier fara tupeu si fara spate !!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează