FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI - BISTRIŢA 0-1

Porumboiu: "Dacă slăbesc 7 kg, joc mai bine ca Delgado"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 martie 2010 00:00

Patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a vorbit despre înfrîngerea suferită de moldoveni pe teren propriu în faţa Gloriei Bistriţa şi spune că Marius Lăcătuş a greşit folosindu-l pe spaniolul Delgado titular.

"Nu reuşesc să înţeleg ce s-a întîmplat azi cu noi, degeaba încearcă altcineva să o facă. N-am avut forţă fizică, nu poţi să cîştigi dacă nu poţi să stai în ghete. Pentru asta trebuie preparatori fizici, să ştie la ce nivel se află echipa şi cum să îi pregătească.

Toate vin pe fondul de prospeţime fizică, dacă eşti proaspăt, poţi să gîndeşti. Sîntem sub orice critică din punct de vedere fizic!

Lăcătuş insistă cu un anumit jucător pe care eu îl văd nu foarte inspirat, i-am zis, dar el insistă să joace în 10. Delgado e cap de linie, pierde toate mingile. Şi Hugo Luz fugea după scaieţi, asta e, probabil că sîntem deja prea obosiţi deşi n-au trecut decît 4 etape.

Jucătorii noştri sînt nişte amatori, pînă acum nu au cîştigat nimic. Pe Lăcătuş îl ţin rezultatele, la nivelul de investiţii pe care le-am făcut noi, nu putem să ne permitem experimente eşuate. Dacă aş spune că ne batem la titlu, m-aş umple de penibil. Oricum, dacă slăbesc 7 kilograme, sînt mai bun ca Delgado", a spus Porumboiu la Premium Liga, pe GSP TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
 •  15 Martie 2010, 08:09

Doar Delgado???vezi ca ai mai multi jucatori imprumutati in tara ,mult mai buni decat ai tu cei la echipa la ora actuala si pe deasupra mai sunt si romani,nu ciurucuri de straini luati de prin liga a 3 a.Dar scuze,romanii sunt blatisti la porumboiu!!!!!!!!

haivasluiuhai
haivasluiuhai  •  15 Martie 2010, 01:43

NE TREBUIE ANTRENOR!!! ECHIPA NU ARE CONDITIE FIZICA, JOC TACTIC, DISCIPLINA,..... ECHIPA VASLUI E PRAF - HAOS TOTAL!!! SPER SA SCAPAM CAT MAI REPEDE DE CARPA STELISTA, CA NU PRINDEM NICI EUROLIGUE IN RITMUL ASTA!!!

haivasluiuhai
haivasluiuhai  •  15 Martie 2010, 01:36

FARTILOR !!! EXFOTBALISTUL STELIST POZEAZA IN ANTRENOR LA VASLUI, DAR EL E VARZA!!! TREBUIE SA IA APA IN GURA, CA FACE PRAF CAND VORBESTE!!!DUTE LA PASCUT CU OILE LUI BEHHEHEHECALI!! FORTZA VASLUI!! EVENTUL LA VASLUI!!! RESPEKT

Vezi toate comentariile (12)
Comentează