FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER LA VASLUI

Porumboiu le-a luat luat fața granzilor: a dat 200.000 de euro Călin Cristea!

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 iunie 2010 00:00

După ce a reușit să transfere cam tot ce și-a propus, Adrian Porumboiu a făcut încă un transfer rîvnit și de echipele din Capitală. Mijlocașul stînga Călin Cristea, de la Unirea Alba Iulia, a semnat pentru Vaslui și va pleca în cantonamentul pe care moldovenii îl fac în Austria!

 

Steaua, Dinamo și CFR s-au interesat de jucătorul născut în mai 1988, devenit un obișnuit al loturilor de tineret. Cristea a debutat la doar 16 ani în prima Ligă, la ultima partidă jucată de Unirea Alba Iulia în 2005 în Liga 1. Cristea consideră că principala sa realizare de pînă acum este convocarea la prima reprezentativă, dar după acest transfer își dorește să cîștige titlul cu Vasluiul.

Ardelenii au încasat 200.000 de euro pentru internaţionalul de tineret şi vor deţine şi 25 la sută din drepturile federative ale jucătorului. Tot în contul transferului, la Unirea ar urma să ajungă de la Vaslui şi fundaşul Cristi Panait.

"Este un pas mare înainte pentru mine. Am posibilitatea să joc în cupele europene la o echipă care se va bate la titlu. Nu mi-e teamă de concurenţă", a spus Cristea. "Era cazul să vindem, pentru ca aceasta este singura noastră sursă de venit", a spus şi preşedintele Unirii Alba Iulia, Nicolae Lupu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
vlad4fifa
vlad4fifa  •  26 Iunie 2010, 01:30

io v-am mai zis ca acest calin cristea e bogat... e imbogatit de gsp cu 200 mii euro

redshadow
redshadow  •  25 Iunie 2010, 22:43

LOL; acu am observat si eu=))

val70
val70  •  25 Iunie 2010, 22:25

Va rog frumos, ati putea sa corectati acest titlu hazliu care sta sus in aceasta forma de peste 3 ore: "Porumboiu le-a luat luat fața granzilor: a dat 200.000 de euro Călin Cristea!"

Vezi toate comentariile (10)
Comentează