FOTBAL  »  Superliga  »  PORUMBOIU E DARNIC

Porumboiu le plăteşte bonusurile lui Marius Constantin şi Nicu Stanciu chiar dacă n-au jucat pentru Vaslui:)

Constantin a fost subiectul memoriului depus de Dinamo la LPF, respins ulterior
Constantin a fost subiectul memoriului depus de Dinamo la LPF, respins ulterior

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 11 noiembrie 2011 15:25

Finanţatorul vasluian Adrian Porumboiu a explicat situaţia în care se află Marius Constantin şi Nicuşor Stanciu, ei nefiind încă legitimaţi la clubul moldovean chiar dacă au sosit sub comanda lui Hizo de aproape jumătate de sezon.

"Am vorbit cu ei, au înţeles situaţia şi le vom plăti chiar şi primele de meci, că ei nu au nici o vină că nu am vrut să îi folosim pentru a fi încadraţi la rea credinţă. Noi avem voie să-i legitimăm, dar nu vrem. Este o situaţie specială.

Să fie foarte clar. FIFA nu a dat nici o decizie sau hotărîre. A trimis un comunicat prin care hotărîrea lor nu crează nici un prejudiciu părţii.

Nu exclud o colaborare cu Dinu Gheorghe în cazul în care va pleca Zotta. Constantin e liber să plece unde vrea", a spus Porumboiu în direct la GSP TV.

Marius Constantin a evoluat într-un singur meci pentru Vaslui (3-1 cu Dinamo) şi după o lună de la întîlnire, alb-roşii au depus un memoriu la Liga Profesionistă de Fotbal pentru a cîştiga întîlnirea cu 3-0, pe motiv că echipa finanţată de Porumboiu nu ar fi avut voie să legitimeze nici un jucător nou după interdicţia pusă de FIFA. La ora meciului, fostul fundaş rapidist era legitimat la clubul vasluian. La mijlocul acestei săptămîni, memoriul a fost respins.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
ioanioan1
ioanioan1  •  19 Noiembrie 2011, 18:11
Postat de spivak pe 11 Noiembrie 2011, 21:22

Porumboiu e IMpotent, ştiu de la o fată de încredere.

EU CRED CA -CI TU AI VRUT SAI SUGI PULA LUI PORUMBOIU NUMAI CA NU I SA SCULAT................. AI GRIJA PORUMBOIU NU E POPONAR CA TINE .FRAEREEEEEEEE

ticutroya
ticutroya  •  12 Noiembrie 2011, 07:02

Este singurul om de afaceri implicat in fotbalul romanesc , pe care l-asi dori patronul Rapidului .

haxor
haxor  •  12 Noiembrie 2011, 00:00

multi lingai ofticosi pe aici, cam atata... ;-))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează