FOTBAL  »  Superliga  »  PARIURI

Porumboiu rupe tăcerea: "Jucători consacrați pariază la greu! I-am văzut la Vaslui"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2016 11:40

Adrian Porumboiu, fost patron la FC Vaslui, echipă la care a colaborat cu Marius Șumudică, a vorbit despre suspendarea antrenorului Astrei și spune că el plătește pentru toți antrenorii și că nu are încredere în decizia Comisiei de Disciplină, dar și despre pariurile din România.

"Eu nu am încredere în decizia Comisiei de Disciplină. Cei de acolo au istoric de putregai. De multe ori avantajează o anumită echipă. Eu nu știu cât de vinovat este Șumudică, nu știu ce a făcut și cât a pariat. Dacă este vinovat, trebuie să plătească, dar depinde și cine judecă. Șumudică plătește pentru toți pe care FRF nu i-a prins. Când a venit la FC Vaslui am avut o discuție bărbătească cu el și mi-a zis că s-a lăsat și nu mai are treabă cu jocurile de noroc.

Am văzut și eu reacția lui Burleanu. Avea un zâmbet care era mai mult un rânjet. Nu se face așa ceva. Nu poți să te bucuri de răul altuia. Poate că și Burleanu juca la pariuri înainte de a fi pus președinte la FRF

În România se pariază foarte mult. Este un flagel care trebuie oprit. Și la FC Vaslui erau jucători, care acum sunt consacrați, care jucau la pariuri la greu", a spus Porumboiu la DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
gerulozaurus
gerulozaurus  •  01 Martie 2016, 17:00
Postat de sibelius pe 01 Martie 2016, 16:08

Si eu care credeam ca Mimao e pe 2. Pfff.

a fost propulsata bine de tot Blatinamo in acest sezon cu ajutorul erorilor de harbitraj

sibelius
sibelius  •  01 Martie 2016, 16:08
Postat de dinamo_forever_77 pe 01 Martie 2016, 13:18

Comisiile FRF = slugile *** din Pitesti !!!!!!!!!!

Si eu care credeam ca Mimao e pe 2. Pfff.

sibelius
sibelius  •  01 Martie 2016, 16:06
Postat de romelo777 pe 01 Martie 2016, 15:32

porumboiu nu zice nimic de meciul steaua vaslui cand a jucat teatru toata saptamana ca nu joaca cu prima echipa si hpo cu juma de ora inainte meci se joaca pe bune!prodanca plateste cazarea vasluiului undeva langa bucuresti si steaua pierde !prea usor se da vina pe altii cand altii au facut altele si mult mai multe.sa nu uitam cand a batut viitorul in ghencea ca sa nu retrogradeze si reghe a dat vina pe doru bratu si l-a dat afara!sau cand reghe antrena in liga a 2 a si giovani zicea de prost ca joaca echipa lui reghe pe prima de 100 000 pe meci!primarul snagovului iarasi confirma!articolele de la acea vreme cu pasele date la trecerea timpului sa ramane scorul cat trebuia!astia s-au scolit in liga secunda,acum sunt pro!

Porumboiu nu mai era atunci la Vaslui(oficial).

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close